Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Saját pezsgőmárkája lesz Mariah Carey-nek

Mariah Carey - Saját pezsgőmárkája lesz Mariah Carey-nek

Idén szilveszterkor már Mariah Carey saját, Angel Champagne by MC nevű pezsgőjével is koccinthatunk.

Obsessed

Megemeljük a kalapunkat Mariah Carey reklámszakemberei előtt, hiszen rájöttek, hogy hogyan lehet egy nagyon kínos incidensből tőkét kovácsolni. Ahogy nemrég mi is megírtuk, az énekesnő január elején talajrészegen jelent meg egy filmfesztiválon, és Mariah most ezt a botrányt lovagolja meg: kiad ugyanis egy saját pezsgőmárkát, ami az Angel Champagne by MC nevet kapja és még az idei év végén a boltokba kerül.

Mariah Carey - Saját pezsgőmárkája lesz Mariah Carey-nek

Carey tehát ügyesen építgeti tovább a zenén kívüli karrierjét, hiszen már egy saját parfümje is van, amivel eddig dollármilliókat keresett.

Juhász Gergely

2010. 01. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 01. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 01. 18. 16:37
Jópofa gondolat. Nem hülye a nő!
Vendég 2010. 01. 18. 17:44
Nagyon klassz ötlet, én szívesen megkóstolnám! Egyébként a parfümjei is nagyon jók, és kifejezetten cikinek és szégyennek tartom, hogy itthon nem lehet kapni. Azt hiszem messze jobb illatúak sok feleslegesen felkapott sztárocska illatánál... Mariah tényleg tökéletes minden tekintetben, nagyon jó gondolatai, ötletei vannak! Csak így tovább!!!! Alig várom már a remix lemezt és a további hasonló szuper ötletet!!!
Vendég 2010. 02. 10. 1:25
Érdekesség a cikkhez: az ANGEL CHAMPAGNE kiegészítő termékeinek tervezője egy magyar fiatal nő! az ékszereit már láthatjátok a www.angelchampagne.com oldalon és nemsokára elkészülnek az ANGEL napszemüvegek is és az új MC-ANGEL parfüm is, ami szintén ennek a fiatal nőnek a keze munkáját dicsérik! :) ismét egy magyar aki a sikereit a nagyvilágban szerezte meg! :(

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Saját pezsgőmárkája lesz Mariah Carey-nek cikk képei
Mariah Carey - Saját pezsgőmárkája lesz Mariah Carey-nekMariah Carey - Saját pezsgőmárkája lesz Mariah Carey-nekMariah Carey - Saját pezsgőmárkája lesz Mariah Carey-nekMariah Carey - Saját pezsgőmárkája lesz Mariah Carey-nek