Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Taylor Swift önéletrajzot ír

Taylor Swift - Taylor Swift önéletrajzot ír

A húsz esztendős énekesnő íróként is bizonyíthat: már készített egy 350 oldalas novellát, most pedig egy komoly önéletrajzi köteten dolgozik.

You Belong With Me

Taylor Swift kétségtelenül az új évezred egyik legnagyobb felfedezettje, 2008-ban Ő adta el a legtöbb lemezt Amerikában. Azonban a country-énekesnő nem csupán a hangjával varázsolja el a közönséget, hanem íróként is komoly karrier küszöbén áll: most készül ugyanis megírni egy nagyszabású önéletrajzi kötetet.

”Jó lenne ebben az évben írni egy könyvet azokról az őrült és elmebeteg dolgokról, amiket csinálok. Az életem nagyon gyorsan robog és én mindent le akarok írni, különben azt sem fogom tudni, hogy mit csináltam tegnap. Egész biztos, hogy idén elkészítem az önéletrajzomat” - mondta Taylor a brit OK! magazinnak.

Taylor Swift - Taylor Swift önéletrajzot ír

Az énekesnőnek nem ez lesz az első ilyen jellegű műve, hiszen nemrég fejezett be egy 350 oldalas novellát, ám ezt egyelőre nem akarja könyv formájában megjelentetni.

Juhász Gergely

2010. 01. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 01. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Taylor Swift fan! :) 2010. 11. 05. 18:58
Én biztosan megveszem!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Taylor Swift önéletrajzot ír cikk képei
Taylor Swift - Taylor Swift önéletrajzot írTaylor Swift - Taylor Swift önéletrajzot írTaylor Swift - Taylor Swift önéletrajzot írTaylor Swift - Taylor Swift önéletrajzot ír