Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sztárok Haiti-ért

MTV - Haiti - Sztárok Haiti-ért

Számos televíziós és kábel csatorna fogja közvetíteni az MTV „Remény Haitiért” című zenei műsorát Január 22-én, ami egyben egy közös megemlékezés is lesz a földrengés áldozatainak az emlékére.

Az MTV-n kívül - számtalan egyéb csatorna segítségével - a világ szinte minden részén fogható lesz az adás, mert többek között az ABC, CBS, NBC, Fox, CNN, BET, CW, HBO, MTV, VH1 és a CMT is műsorra tűzi. A zenei esemény, és megemlékezés természetesen teljesen reklám mentes lesz.

Az Amerikában nagyon népszerű showman, Wyclef Jean fogja vezetni a műsort New York-ból, és George Clooney lesz a másik műsorvezető, aki Los Angelesből jelentkezik. Anderson Cooper, a CNN helyi tudósítója Haitiből kapcsolódik be az aktuális hírekkel. Az MTV szerint számtalan különböző fellépő lesz, köztük sok híresség is látható lesz a műsorban, aminek a célja hogy a Haiti-n történt események nagyobb figyelmet kapjanak, és az embereket, államokat és szervezeteket Haiti megsegítésére ösztönözze.

MTV - Haiti - Sztárok Haiti-ért

A show összes bevételét a Haitiben élő emberek megsegítésére fogják fordítani, amit a Yale Haiti Alapítvány, az UNICEF, Oxfarm America, a Vörös Kereszt, és egyéb hasonló humanitárius szervezetek fognak az emberekhez eljuttatni különböző (élelem, gyógyszerek, pénz, és számtalan más dolog) formában. George Clooney azt nyilatkozta, hogy a „Remény Haitiért” műsorban olyan nemzetközi sztárok fognak fellépni mint Bono a U2-ból, Sting, Justin Timberlake, Christina Aguilera vagy pl. Alicia Keys.

Előreláthatólag több mint 40 híresség fog fellépni a január 22-i eseményen, fő céljuk az, hogy: „Mutassuk meg a Haiti-n élő embereknek, hogy az egész világ figyel rájuk, és megpróbál segíteni nekik - amiben csak lehet”

Reméljük sikerül elérni a céljukat.

Mint ismeretes, a Haiti-t ért földrengés hatására 250 ezren megsérültek, másfél millióan váltak földönfutóvá, és a legfrissebb hírek szerint több már mint 70 ezer ember lelte halálát a természeti katasztrófában, de az áldozatok száma idővel akár sokkal magasabb is lehet majd.

-CsL-

2010. 01. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 01. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 01. 19. 11:20
meNNYetek a helyszínre!!! - hadd raboljanak má' ki benneteket is - a koszadék f.e.k.á.k!... ;-P ez is benn lesz a mai "Sztárfigyuli"-ba'? ;-)
Vendég 2010. 01. 19. 18:25
Hú, de angolos akcentussal, dear "Csé"! Bár így menne a többi is, és főleg a magyar! ;-P "Bé" elment már Reisingerelődni Lentibe? Lelépett, vagy ott maradt - esetleg Távolanka kamerádoz amott? Jaj, sokat kérdeztem. ;-/ ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sztárok Haiti-ért cikk képei
MTV - Haiti - Sztárok Haiti-értMTV - Haiti - Sztárok Haiti-ért