Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

KISS koncert - Budapesten

Kiss - KISS koncert - Budapesten

A rock legendás bandája, a Kiss 2010 tavaszán Budapestre érkezik a „Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom” (Hangrobbanás Európa szerte: A kezdetektől a robbanásig) elnevezésű turnéjával.

A budapesti koncert egy harminc állomásos sorozat része lesz, és az év egyik legnagyobb rock eseményének ígérkezik. A hazai rajongók sok éves várakozás után ünnepelhetnek, hiszen a Kiss 2010. május 28-án a Budapest Sportarénában is színpadra lép!

A szervezők ígéretei szerint a Kiss európai turnéjáról, mind látványvilágban, hangzásban, technikailag csak felsőfokban lehet beszélni. Ha ez igaz, akkor budapesti koncert az év „kötelező” eseménye lehet.

Kiss - KISS koncert - Budapesten

A zenekar jelenleg futó, teltházas észak-amerikai koncertkörútja, a Kiss Alive 35 rendkívül jó kritikát kapott; a Metal Hammer egyszerűen csak a „Királyok visszatérése”-ként definiálta, míg a MOJO szerint „A Kiss show ugyanolyan izgalmas és bombasztikus, mint a kezdetekben.”

Az európai, „Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom” turné felhasználja majd az amerikai koncertek elemeit, mégis egy teljesen új, friss show-t láthatnak az európai rajongók, amely bemutatja az utolsó albumot is.

Egyébként ez a lemez kezdett a legmagasabb chart pozícióban megjelenésekor az USA-ban a Kiss teljes karrierje során.

Paul Stanley szerint:

„ A Kiss Alive 35 Tour csak a kezdet volt. A Sonic Boom Over Europe turné le fogja körözni. Új színpad, új műsor, új felszerelés, új album! A zenekar teljes zenei történetét bemutatjuk a színpadon, amivel a KISS újabb óriási lépést tesz 8 inches sarkain. Be vagyunk zsongva. A legjobbat akarjátok? A legjobbat kapjátok!”

A KISS 80 millió albumot adott el eddig világszerte, a rockzene egyik legnagyobb ikonjai és komoly hatással voltak pályafutásuk alatt a rock koncertekre az egész világon; a Rock and Roll Hírességek Csarnokára is felterjesztették őket.

-CsL-

2010. 01. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 01. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 01. 19. 18:20
sztárfigyuli, ez tegnapi cikk, akkor csinálta meg? ;-P máJJus? és B. lelépett már ugyan a Reisingerelésre???

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

KISS koncert - Budapesten cikk képei
Kiss - KISS koncert - BudapestenKiss - KISS koncert - Budapesten