Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Együtt Nelly Furtado és Tiesto

DJ Tiesto - Együtt Nelly Furtado és Tiesto

A két világsztár még 2008-ban egyezett meg arról, hogy rögzítenek egy közös dalt és úgy néz ki, hogy idén végre lesz is rá idejük.

Lethal Industry

Nelly Furtado és a producere, Timbaland még 2008-ban futottak össze Tiestoval a Miami Winter Music Conference-en, és megegyeztek arról, hogy valamikor a közeljövőben elkészítenek egy új dalt. Úgy látszik, az idő most jött el: Tiesto ugyanis bejelentette, hogy szeretne stúdióba vonulni Furtado kisasszonnyal – ám csak azután, hogy végigcsinál egy különleges tavaszi turnét Nagy-Britanniában.

DJ Tiesto - Együtt Nelly Furtado és Tiesto

A lemezlovas ugyanis március 5-től 20-ig járja majd a szigetország legnagyobb városait a legutóbbi albuma után Kaleidoscope névre keresztelt turnéjával, ami állítása szerint olyan extravagáns lesz, amilyet nem látott még Anglia. Tiesto nagy valószínűséggel ezután rögzíti majd a közös dalt Nelly Furtadoval, ami akár az idei év egyik legnagyobb durranása is lehet.

Juhász Gergely

2010. 01. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 01. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Együtt Nelly Furtado és Tiesto cikk képei
DJ Tiesto - Együtt Nelly Furtado és TiestoDJ Tiesto - Együtt Nelly Furtado és TiestoDJ Tiesto - Együtt Nelly Furtado és TiestoDJ Tiesto - Együtt Nelly Furtado és TiestoDJ Tiesto - Együtt Nelly Furtado és Tiesto