Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ronnie Wood szólókarrierbe kezd

Rolling Stones - Ronnie Wood szólókarrierbe kezd

A zűrös gitáros besokallt attól, hogy ki akarják hagyni a Stones következő világkörüli turnéjából, ezért hátat fordít Jaggeréknek, egyedül fog koncertezni és egy szólóalbumot is készít.

Sympathy For The Devil

A 62 éves Ronnie Woodnak néhány hete ultimátumot adtak a zenésztársai: kikötötték, hogy csak akkor viszik el a Rolling Stones következő világkörüli turnéjára, ha véget vet a züllött életmódjának és lemond az alkoholról. Woodnál viszont úgy tűnik, hogy emiatt betelt a pohár – szó szerint –, ugyanis a Daily Express úgy tudja: a gitárosnak esze ágában sincs Mick Jaggerékkel dolgozni, ehelyett idén inkább szólókoncerteket fog adni és még az év végéig egy önálló lemezt is elkészít. Ronnie állítólag már neki is látott a munkának, lázasan dolgozik a színpadi koreográfián és új zenészeket keres maga mellé.

Rolling Stones - Ronnie Wood szólókarrierbe kezd

”Nem fog neki gondot okozni, hogy összerakjon egy új együttest. Tudja, hogy a zenéjét beárnyékolták az utóbbi évek magánéleti botrányai, de most vissza akar térni. Ronnie egy ZENÉSZ, csupa nagybetűvel, a vérében van, hogy turnézni akar. Ráadásul egy szólóalbumot is szeretne készíteni, amit valamikor az év végén fog megjelentetni, a koncertekkel többek között ezt a lemezt fogja népszerűsíteni” - mondta a gitáros egyik ismerőse a Daily Expressnek.

Ronnie Wood 1976 óta zenélt a Rolling Stonesszal, előtte a Faces tagja volt Rod Stewarttal együtt.

Juhász Gergely

2010. 01. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 01. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ronnie Wood szólókarrierbe kezd cikk képei
Rolling Stones - Ronnie Wood szólókarrierbe kezdRolling Stones - Ronnie Wood szólókarrierbe kezdRolling Stones - Ronnie Wood szólókarrierbe kezdRolling Stones - Ronnie Wood szólókarrierbe kezd