Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Smashing Pumkins - ingyenesen letölthető számok

Smashing Pumpkins - Smashing Pumkins - ingyenesen letölthető számok

A Smashing Pumkins már a második számát adta ki ingyenesen az 'Teargarden By Kaleidyscope' című új albumáról. Érdekes hogy a 44(!) tervezett számot tartalmazó albumot dalonként is elérhetővé teszik mindenki számára. Valószínűleg aki egyben szeretné meghallgatni a számokat, az úgy is meg fogja venni a teljes anyagot.

Widow Wake My Mind

Tehát a "Widow Wake My Mind” szerzeménye a banda MySpace oldalán, és a hivatalon weboldalukon is elérhető, csakúgy mint a "A Song for a Son” , amelyen erősen hallhatóak a régi Led Zeppelin hatások is. És persze van még az új albumról a "Window" is, ahol már erősebb gitárrifek játszanak. Érdekes, hogy annak ellenére, hogy kikerültek a fényképek Billy Cogan és Jessica Simpson közös stúdiómunkáról, mégsem hallani Jessica-t énekelni az eddig megjelent felvételeken.

Smashing Pumpkins - Smashing Pumkins - ingyenesen letölthető számok

Egyébként voltak már hasonló, „ingyenes zenét mindenkinek” jellegű próbálkozások a nagyobb bandák részéről régebben is, amelyek sokszor több százezres, vagy milliós eladásokat hoztak az előadóknak.

A koncepciójuk az, hogy egyrészt mind a 44 szám ingyenesen letölthető lesz egyenként, ahogy éppen elkészülnek a dalok. Négy számonként kiadnak egy kislemezt, de a teljes album is megvásárolható lesz - igaz Corgan ígérete szerint erre 2014-ig várnunk kell.

Mivel már azt is bejelentették, hogy 2010 tavaszán a Smashing Pupkins világkörüli turnéra indul, szerintünk jobb ha belehúznak a számok készítésébe is.

És még most sincs vége a híreknek, ugyanis Corgan bejelentette, hogy új record label-t fognak elindítani, ami nagyon hasonló dalokat fog kiadni mint a "Strawberry Alarm Clock" és az "Electric Prunes". Kíváncsian várjuk.

Addig is lehet ott van az a pár új Smashing Pumkins szám.

-CsL-

2010. 01. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 01. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Smashing Pumkins - ingyenesen letölthető számok cikk képei
Smashing Pumpkins - Smashing Pumkins - ingyenesen letölthető számokSmashing Pumpkins - Smashing Pumkins - ingyenesen letölthető számok