Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Közös dalt írt Jay-Z és a U2 Haitiért

U2 - Közös dalt írt Jay-Z és a U2 Haitiért

A világ leggazdagabb rappere és a világ legjobb rockzenekara közös dalt írt, melynek bevételeivel a Haiti földrengés túlélőit segítik. Bono ráadásul a ma esti gigantikus segélykoncerten is fellép, amit itthon az MTV és a Viva Tv is élőben közvetít hajnali kettőtől.

A Haiti földrengés döbbenetes pusztítását látva mindenhol megmozdultak az emberek, így a popszakmában is. Napjaink egyik legnépszerűbb producere, Swizz Beats például rekordidő alatt elintézte, hogy a U2 és Jay-Z egy közös dalt rögzítsen, amellyel segítik a rászorulókat.

”Swizz felhívta telefonon Bono-t és elmondta, hogy Jay-Z-vel szeretnének tenni valamit Haitiért. Bono nem habozott: azonnal igent mondott, úgyhogy már meg is írtuk és fel is vettük a közös dalunkat” - árulta el The Edge, a U2 sztárja a 2FM nevű ír rádióban.

Senki ne feledje: holnap, azaz január 22-én a Music Television programján egy világméretű, eddig sosem látott adománygyűjtő műsor lesz, amit a világ összes nagy tévéje átvesz, többek között a CBS, az NBC, a Fox, a CNN, és persze a magyar MTV és a Viva Tv is. Los Angelesből George Clooney, New Yorkból pedig Wyclef Jean vezeti majd a műsort, akik többször is élőben fogják kapcsolni a CNN tudósítóját Haitiből. A két órás adománygyűjtő műsorban 40 világsztár fog élőben zenélni, fellép például Bono, Alicia Keys, Sting, Justin Timberlake és Christina Aguilera is.

U2 - Közös dalt írt Jay-Z és a U2 Haitiért

A segélykoncert magyar idő szerint pénteken hajnali kettőkor kezdődik, a műsort a magyar Music Television és a Viva Tv is élőben közvetíti!

Juhász Gergely

2010. 01. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 01. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 01. 21. 14:14
Nagyon érdekes!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Közös dalt írt Jay-Z és a U2 Haitiért cikk képei
U2 - Közös dalt írt Jay-Z és a U2 HaitiértU2 - Közös dalt írt Jay-Z és a U2 Haitiért