Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

72 órás orgia Csillebércen!

MetalFest Open Air - 72 órás orgia Csillebércen!

A Metalfest Open Air keretében 2009. május 21-22-23-án egy itthon még nem látott méretű, nemzetközi, kizárólag metal zenekarokat felvonultató fesztivál debütál Budapesten, a Csillebérci Ifjúsági és Szabadidő Központban!

Metalfest fesztiválsorozat Európa egyik legnagyobb metal történése 2010 nyarán, az osztrák Summer Nights, a német Legacy Festival, a svájci Metal Dayz szervezőbrigádja fogtak össze, hogy létrehozzák Közép-Európa eddigi legerősebb metal fesztiválsorozatát, a fesztiválok egységes arculattal, egységes promócióval valósulnak meg és szerencsére ezúttal nem kell az egykori vasfüggönyön túlra utaznunk egy ilyen nagyszabású rendezvényért! A cseh kiadást a legendás Masters Of Rock fesztivál szervezői, míg a magyar verziót a Hammer Concerts stábja hozza össze májusban, a sorozatot koordináló osztrák Rock The Nation ügynökséggel (MetalCamp, Paganfest, Neckbreakers Ball, Heidenfest, Into Darkness, Full Of Hate) karöltve.

MetalFest Open Air - 72 órás orgia Csillebércen!

A háromnapos fesztivál, Pünkösd hétvégén, 2010. május 21-22-23. kerül megrendezésre, a Csillebérci Ifjúsági és Szabadidő Központban (Budapest, XII, Konkoly Thege Miklós út 21.).
A helyszín ideális a fesztivál számára, hiszen az ország bármely pontájról könnyen elérhető Budapesten, tömegközlekedési eszközökkel is. Hatalmas parkos, arborétum jellegű terület várja majd a metal fanatikusokat, korlátlan sátorhellyel, sőt, több, mint 1000 ember részére akár faházas elhelyezésre is lehetőség van. A terület évtizedek óta ifjúsági táborozásra van berendezkedve, így kellő számú vizesblokk, illemhely és zuhanyzó áll a feszitválozók rendelkezésére, így már az első évben garantálják a szervezők, hogy Európa egyik legcivilzáltabb fesztiválja várja májusban látogatóit.

A program folymatos szervezés alatt van, de már most illusztris a nemzetközi névsor:

Nevermore, Sonata Arctica, Finntroll, Korpiklaani, Death Angel, Deicide, Deathstars, Marduk, Sabaton, Vader, Eluveitie, Brainstorm, Leaves' Eyes, Legion Of The Damned, Decapitated, Powerwolf, Varg.

A bandák mindegyikének a MetalFest Hungary az egyetlen magyarországi nyári feszitválfellépése, de 90%-ukat egész 2010-ben csak ezen a bulin láthatod!

Mi várható még? A 17 már bejelentett banda mellett, 7-10 nemzetközi fellépő, köztük legalább 4-5 fontos húzónév és persze izgalmas minőségi underground bandák, napi 12 órában.

Lesznek-e hazai zenekarok?

A Metalfest elsősorban egy nemzetközi felhozatalában egyedülálló fesztivál itthon, így a szervezők nem is akarnak versenyezni a főleg hazai bandákra építő, jól bejáratott, jól megszervezett nyári fesztiválokkal, de nem mellőzik a magyar mezőnyt sem. Minden napot izgalmas itthoni underground gárda nyit majd (eddig az I Divine és a Vale Of Tears fellépése biztos), valamint a nap folyamán előkelő helyen szepel majd egy-egy magyar banda, a 10 éves jubileumi Kalapács turné már biztosan innen indul és a tavalyi év végén régi fényében visszatért és a Wigwamos lemezbemutatón újra bizonyító Nevergreen megtiszteli a MetalFest nagyszínpadát!

Azoknak akiknek a mai válságos időkben is van módjuk a fesztivál ügyét támogatni, lehetőségük lesz a MetalFestre VIP jegyeket is rendelni, ezzel is támogatva a rendezvényt! A VIP jegyekből 300 limitált darab készül, belépést biztosít egy speciális területre, ahol a fellépő zenészek is sűrűbben fordulnak elő, speciális meet and greet akciók mellett itt VIP pass-szal rendelkező fesztiválozók korlátlan sör és frissítőfogyasztásra jogosultak 3 napon kesztül. A VIP belépő ára 24990Ft, amely kizárólag a Hammer Zenebarlangban vagy a shop.metalindex.hu oldalon keresztül érhető el!

Brutálisan olcsó!

2010. január 25-én elindul a MetalFest 2010 jegyértékesítése. Az első 1000 jegyhez rendkívül olcsón, szinte ajándék áron lehet hozzájutni!
A 3 napos bérlet, mely a kulturált kempingezési és tisztálkodási lehetőséget is magában foglalja, 3 napon át tartó nemzetközi szintű fesztivál felhozatal mellett, mindössze 9990 Ft-ba kerül!

Érdemes igyekezni és lecsapni az akciós jegyekre időben, a következő helyeken:

Budapest - Hammer Zenebarlang, Headbanger, Cd Pince, Viking, Shark, Solaris
Debrecen - Rockness
Pécs - Mobidisc
Miskolc - Zenegyár
Székesfehérvár - Rockport Hangszerüzlet
Tatabánya - Gerecse Rock-Metal
Győr - Red Rocket Music Club
Kaposvár - Fekete Sereg Zeneműbolt
Sopron - Szkitianosz Könyvesvolt

Gab

2010. 01. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2010. 01. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

72 órás orgia Csillebércen! cikk képei
MetalFest Open Air - 72 órás orgia Csillebércen!MetalFest Open Air - 72 órás orgia Csillebércen!