Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ozzy Osbourne a Black Sabbath jövőjéről

Black Sabbath - Ozzy Osbourne a Black Sabbath jövőjéről

A banda 2005 óta nem turnézott már Ozzy-val, és a tagok egymást ellen harcolnak az együttes nevének a használatáért. A csatározások közepette, lehet hogy mégis újra összeáll a csapat?

A felröppent hírek miatt maga Ozzy is újra nyilatkozott egy pár mondatot ezzel kapcsoltban, a maga sajátos módján:

„Azt akarom mondani.. hogy... nem akarom azt mondani...vagy azt akarom mondai, hogy semmi remény. De ki tudja mi lesz később? Ha ez a sorsom akkor – pompás.”

Ezek alapján még akármi is lehet a Black Sabbath-al.

Tíz évvel ezelőtt (ami már nem most volt - de a Black Sabbath korához képest ez igen rövid idő), ...nos tíz évvel ezelőtt a banda már egyszer megpróbálta újravenni az első, 1978-as albumukat a „Never Say Die”-t.

Black Sabbath - Ozzy Osbourne a Black Sabbath jövőjéről

„Megpróbáltam – de nem ment” - foglalta össze Ozzy az eredményt.

Ebből kiindulva, és persze azt hozzátéve hogy nem valószínű, hogy az elmúlt tíz évben javult volna Ozzy állapota - úgy látszik már soha nem lesz új Sabbath album.

„Amikor kölykök voltunk, rengeteget cigiztünk, drogoztunk, és ittunk. És persze rengeteg kib*szott kokaint használtunk el, és rengeteg kib*szott tablettát. Egy nagy kib*szott zuhanás volt az egész, minden gátlásunk megszűnt. Megváltoztam, és már túl vagyok a Sabbath harmincvalahány évén. Én csak tíz évig voltam velük. Akkoriban, amikor fiatalabb voltam, voltak barátnőim és azt gondoltam „mégis vissza akarok menni Shirley-hez”. „Mi a p*csáról beszéltem?” „Nem leszek már soha a régi.”

A legutóbbi években, a gitáros Tony Iomi, és a basszus gitáros Geezer Butler turnézott a 80-as évek Sabbath énekesével Ronnie James Dio-val, mint „Heaven and Hell” formáció. Azonban most Dio-ra is rájár a rúd: kemoterápiás kezelésen van Houston-ban. Bár a teljes felépülés, és gyógyulás esélye az orvosok szerint elég nagy.

Szerencsére a „Heaven and Hell”-nek számtalan felkérése van különböző 2010-es európai fesztiválokra, és show-kra.

„Nagyon sajnálom hogy Ronnie-nak rákja van. Ez biztos nagyon, kib*szott félelmetes lehet szegény fiúnak” - tette hozzá Ozzy

Egy régi rajongó szerint:

„Az Ozzy által fémjelzett Sabbath-ot nem lehet már feléleszteni. Ozzy-nak vége. Nem képes fellépni. A kreativitása teljesen elhagyta, és őszintén szólva Bill Ward sem az a dobos már, akinek lenni e kellene. Iomi és Butler még rendben van, és a (betegsége ellenére) még mindig nagyon erős Ronnie James Dio is”

-CsL-

2010. 01. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 01. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 01. 26. 18:13
ez egy dinka, ugye? ;-P
Vendég 2010. 01. 27. 6:35
igen! pont mint a "moderátor"...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ozzy Osbourne a Black Sabbath jövőjéről cikk képei
Black Sabbath - Ozzy Osbourne a Black Sabbath jövőjérőlBlack Sabbath - Ozzy Osbourne a Black Sabbath jövőjéről