Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Alicia Keys-Prince duett a láthatáron

Alicia Keys - Alicia Keys-Prince duett a láthatáron

A tizenegy Grammy-díjjal büszkélkedő énekesnő a BBC rádióműsorában beszélt arról, hogy mi élete legnagyobb álma: egy közös dal a példaképével, Prince-szel.

Gangsta Lovin'

Alicia Keys az égvilágon mindent elért már a popszakmában, amit csak lehet, ám az énekesnőnek van egy nagy álma, ami eddig még nem valósult meg: nagyon szeretne duettet készíteni a példaképével, Prince-szel.

”Ő a mindenem, számomra Ő a szakma csúcsa. Ha duettet énekelhetnék vele, akkor lenne teljes a karrierem” - árulta el a héten Alicia Keys a BBC egyik rádióműsorában. A 11 Grammy-díjas sztárnak eddig nagy szerencséje volt a duettekkel: énekelt már közös dalt Eve-vel (Gangsta Lovin’), Jack White-tal (Another Way To Die), Jay-Z-vel (Empire State Of Mind), legutóbb pedig Beyoncével (Put It In A Love Song), és ezek egytől-egyig komoly sikert arattak.

Alicia Keys - Alicia Keys-Prince duett a láthatáron

Alicia Keys tehát úgy véli, hogy egy közös sláger Prince-szel az eddigi munkásságának megkoronázása lenne, ám további jelöltjei is vannak, akikkel szeretne még stúdióba vonulni:

”Nagyon szeretek más művészekkel dolgozni, ilyenkor ugyanis kilépek a saját határaimból egy másik világba. Szeretnék még dalokat készíteni a Kings Of Leonnal és M.I.A.-val is” - mondta a rádióinterjúban Alicia Keys, és reméljük, hogy mindez össze is jön neki.

Juhász Gergely

2010. 01. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 01. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Alicia Keys-Prince duett a láthatáron cikk képei
Alicia Keys - Alicia Keys-Prince duett a láthatáronAlicia Keys - Alicia Keys-Prince duett a láthatáronAlicia Keys - Alicia Keys-Prince duett a láthatáron