Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Meghalt az eltűnt Metallica rajongó

Metallica - Meghalt az eltűnt Metallica rajongó

A Virginai-i rendőrség emberi maradványokat talált Charlottesville közelében egy farmon, a tetem valószínűleg azé a lányé, aki tavaly ősszel tűnt el a Metallica koncertje után.

Enter Sandman

Valószínűleg megtalálták a földi maradványait a 20 esztendős Morgan Harringtonnak – annak a lánynak, akit utoljára tavaly októberben láttak a Metallica Charlottesville-i koncertjén. A holttestre egy farmon bukkantak rá a rendőrök a várostól 15 percre, majd megállapították, hogy az áldozat szőke volt és fekete kabátot viselt, ez a leírás pedig illik Morganre.

A rendőrség egyelőre nem jelentette be hivatalosan, hogy a földi maradványok valóban az eltűnt Metallica rajongóé, még folynak a vizsgálatok, mindenesetre a lány szülei azonnal elindultak, hogy megpróbálják azonosítani a holttestet.

Metallica - Meghalt az eltűnt Metallica rajongó

Morgan Harrington tavaly október 17-én tűnt el a Metallica koncertje után, a zenekar 50 ezer dollárral járult hozzá a lány felkutatásához.

Juhász Gergely

2010. 01. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 01. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Meghalt az eltűnt Metallica rajongó cikk képei
Metallica - Meghalt az eltűnt Metallica rajongóMetallica - Meghalt az eltűnt Metallica rajongóMetallica - Meghalt az eltűnt Metallica rajongóMetallica - Meghalt az eltűnt Metallica rajongó