Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Liam Gallagher: 'Az Oasis nem készített elég albumot!'

Oasis - Liam Gallagher: 'Az Oasis nem készített elég albumot!'

A volt Oasis tag szerint ha visszatekint a banda „munkásságára”, az a hét lemez amit képesek voltak kiadni a tizennyolc évük alatt: édeskevés.

A harminchét éves Liam Gallagher szerint az élete egyik legjobb döntése volt, amikor végül mégis elhatározták hogy vége lesz a Oasis-nak.

„Talán még jóval korábban meg kellett volna lépnünk ezt. Komolyan mondom, hét album nagyon kevés egy olyan együttesnek mint a miénk volt. Tizennyolc év alatt csak nyavalyás hét albumot tudtunk összehozni ? Ez nagyon égő. Nem akarom állandóan ezzel ostorozni magam, de egyszerűen az a helyzet, hogy az Oasis-nak sokkal több lehetősége volt mint amit kihasználtunk. Ráadásul, ha belegondolok, volt olyan négy-öt évünk, amikor szinte semmit nem csináltunk album szinten.

Oasis - Liam Gallagher: 'Az Oasis nem készített elég albumot!'

Először Noel akart egy hosszabb kihagyást, de mi nem szerettünk volna. A banda persze végül szétment nyár végén, augusztusban. Aztán novemberig stúdióztunk – teljesen bele voltunk őrülve az új dalok írásába.”

Gallagher megerősítette, hogy az új lemez Júliusban már ki is fog jönni, de már nem Oasis név alatt, és az összes volt bandatag munkája benne lesz - természetesen Noel-én kívül!

-CsL-

2010. 01. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 01. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Hegyi 2010. 01. 30. 11:38
Azért kicsit pontosabb évszámokat is lehetne írni (vagyis legyenek benne évszámok). Tudom hogy ezeket az éveket internet alapján is meg lehet nézni de a könnyebb elérhetés érdekében az évek kihagyhatatlanok.
Vendég 2010. 02. 03. 23:31
Gyerünk Liam hozz össze egy zseniális albumot, utána béküljetek ki Noellel és legyen újra OASIS!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Liam Gallagher: 'Az Oasis nem készített elég albumot!' cikk képei
Oasis - Liam Gallagher: 'Az Oasis nem készített elég albumot!'Oasis - Liam Gallagher: 'Az Oasis nem készített elég albumot!'