Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A 'Hope For Haiti': 3 millió $ csak az iTunes-on

Hope for Haiti - A 'Hope For Haiti': 3 millió $ csak az iTunes-on

Bejelentették hogy a „Hope For Haiti Now” iTunes kampányában már több mint 3 millió dollárt sikerült összegyűjteni. Ezek tartalmazzák a Haiti katasztrófa miatt kiadott album, videó, és egyéni szám letöltéseket, és minden digitális tartalom vásárlást is a tragikus esemény kapcsán.

A Billboard litáján egyébként a „Hope For Taiti” lemez az 1. helyen nyitott több mint 170 000-es eladási számmal, és így jelenleg ez a legjobban fogyó kizárólag digitális formában elérhető album a sikerlista 54 éves történetében.

Az kiadvány eladásai, - amit a Január 22-ei Haiti megsegítésért rendezett MTV esemény felvételeiből állítottak össze - azért is számítanak rendkívül magasnak, mert kizárólag digitális formában vásárolható meg.

Hope for Haiti - A 'Hope For Haiti': 3 millió $ csak az iTunes-on

Ráadásul azt, hogy felkerüljön a lemez a Billboard első helyére, csupán két nap alatt érte el, ráadásul ha az iTunes statisztikát nézzük, még nem volt olyan lemez a zeneáruház történetében, ami képes lett volna egyszerre a következő két kategóriában is első lenni: az „Amerikai albumok” és a „TV műsorok” között is.

Ha az egyedi dalok eladását nézzük, akkor pedig kiderül, hogy kevesebb mint két nap alatt 334 000 számot töltöttek le az emberek, és nemsokára az is ki fog majd derülni, hogy hogyan áll a helyzet egy teljes hét eladásai után – jelenleg megállás nélkül emelkedik a szám.

Az összeállítás 19 szám közül, a legsikeresebbek Jay-Z, Bono, Edge és Rihanna számai voltak.

A négy előadón kívül, az egyéni dalok sikerlistáján szerepel még Justin Timberlake, Matt Morris, és Charlie Sexton közös száma a "Hallelujah" is.

-CsL-

2010. 01. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 01. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A 'Hope For Haiti': 3 millió $ csak az iTunes-on cikk képei
Hope for Haiti - A 'Hope For Haiti': 3 millió $ csak az iTunes-onHope for Haiti - A 'Hope For Haiti': 3 millió $ csak az iTunes-on