Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Aerosmith - új énekes?

Aerosmith - Aerosmith - új énekes?

Az Aerosmith megpróbálja lecserélni Steven Tyler énekest, Tyler nem meglepő módon még maradna.

Joe Perry gitáros szerint, aki február 5-ig még a Motley Crue-val játszik Montrealban:

"Elkezdjük a meghallgatásokat, telefonálgatunk, reméljük találni fogunk egy új énekest nyárra,akivel újra el tudjuk indítani az Aerosmith-et koncertek útján.”

Tyler még mindig a „rehab”-on van, fájdalomcsillapító függősége miatt - már 2009 vége óta.

„Ahogy tudok, visszatérek majd az Aerosmith-hez dalokat írni, és koncertezni”

Brad Whitford gitáros, Tom Hamilton dobos, és a többi tag szerint viszont ez sokkal több időt fog igénybe venni, mint hogy azt képesek legyenek megvárni – főleg azért, mert 2011-ben az Aerosmith 40 éves jubileumi koncertsorozatot szeretne, és addig fel kell pörögnie az egész bandának.

Aerosmith - Aerosmith - új énekes?

„Nagyon nehéz egyenesen beszélni arról hogy mi történik.” - nyilatkozta Perry

„A komoly lábsérülése miatt legalább egy (vagy lehet hogy másfél) évig Tyler teljesen ki lesz vonva a buliból. Persze a banda ez idő alatt is szeretne játszani, így vagy úgy: akár más énekessel is. Komoly terveink vannak a jövőre nézve, és jó lenne ha ezt az űrt, ami most van valaki be tudná tölteni.”

„Amikor majd visszatér, készek leszünk arra, hogy újra számokat írjunk, és turnézzunk vele. De ez alapvetően rajta múlik. Nem látok túl nagy problémát - betegségén kívül -, ugyanis a firkászoknak is azt nyilatkozta nemrég, hogy ő is szeretné majd folytatni velünk.”

Ezek után új fejlemények is történtek, ugyanis Tyler (hogy biztosítsa helyét az Aerosmith-ben) az ügynökével megfogalmazott egy levelet, amit annak a rendje és módja szerint el is küldött Howard Kaufman-nak, a banda managerének.

„Február 9-re egy „tulajdonosi üzleti megbeszélést” hívunk majd össze, ahol átbeszéljük majd a jövőt, különös tekintettel az új album felvételeire, és megvitatjuk majd az európai és dél-afrikai koncertekkel kapcsolatos dolgokat is.”

A közel négy oldalas levél ezzel zárul:

„Fenntartjuk minden jogunkat azt Aerosmith-el kapcsolatban, és akár jogi lépéseket is fogunk kezdeményezni az esetleges, nem kívánt események kapcsán”

„Tyler nem akar pereskedni” - mondta az énekes képviselője

„Nem ebbe az irányba szeretnénk elmenni. Az irány, amit szeretnénk az az Aerosmith Steven Tyler-el. Turnézni, új albumot kiadni. Megdöbbentünk azon, hogy a jelenlegi management bármi mást szeretne.”

"Ki akarjátok cserélni Sten Tylert? Az Aerosmith Steven Tyler nélkül olyan lenne, mint a Rolling Stones Mick Jagger, vagy a U2 Bono nélkül. Lehet hogy ez az eszetlen ötlet pár hónappal közelebb hozza a bandát a koncertezéshez, de meg is tudja ölni az Aerosmith-et. Ez abszurd."

Érdekes az is, hogy kik a jelöltek a „megüresedett” énekesi posztra:

1.Billy Idol, - akit annyira meglepett a felkérés, hogy a ”hideg időjárás” miatt végül lemondta a találkozót Joe Perry-vel
2.Chris Cornell
3.Paul Rodgers
4.Lenny Kravitz – aki nyilvánosan kijelentette hogy nem kíván élni a lehetőséggel

-CsL-

2010. 02. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 02. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Aerosmith - új énekes? cikk képei
Aerosmith - Aerosmith - új énekes?Aerosmith - Aerosmith - új énekes?