Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Leann Rimes megbánta a félrelépést

LeAnn Rimes - Leann Rimes megbánta a félrelépést

…legalábbis erről árulkodik a vadonatúj dala, amit a múlt héten már be is mutatott egy filmfesztiválon. Leann következő albumának fő motívuma a válás okozta fájdalom lesz.

How Do I Live

Ha valaki esetleg még nem tudná, Leann Rimes tavaly különköltözött a férjétől és összebútorozott a sorozatsztár Eddie Cibriannel, akivel azóta is boldogan élnek. Ám az énekesnőben komoly nyomot hagyott a válás – olyannyira, hogy a tavasszal megjelenő új albumának dalai túlnyomórészt a magánéletének válságáról szólnak majd.

Leann egy új felvételt a múlt héten már be is mutatott a közönségnek a Sundance Filmfesztiválon, a dalnak hivatalos címe egyelőre nincs, ám tudunk belőle idézni néhány sort:

LeAnn Rimes - Leann Rimes megbánta a félrelépést

„Mit tettem? Összetörtem a szívét a legédesebb embernek. Mit tettem? Összetörtem a szívét annak az egyetlen embernek, aki valaha is szeretett engem. Kivé váltam…? Remélem, találsz majd valakit, aki megérdemel téged” – így hangzik tehát Leann következő slágere, amit egyértelműen az exférjének, Dean Sheremetnek írt. A kérdés már csak az: ha ennyire szereti, miért vált el tőle…?

Juhász Gergely

2010. 02. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 02. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Leann Rimes megbánta a félrelépést cikk képei
LeAnn Rimes - Leann Rimes megbánta a félrelépéstLeAnn Rimes - Leann Rimes megbánta a félrelépéstLeAnn Rimes - Leann Rimes megbánta a félrelépéstLeAnn Rimes - Leann Rimes megbánta a félrelépést