Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Merénylet Tyler ellen – női énekest akar az Aerosmith?

Aerosmith - Merénylet Tyler ellen – női énekest akar az Aerosmith?

Úgy néz ki mégsem fog együtt turnézni Steven Tyler az Aerosmith-el, sőt: az is lehet hogy egy nő fog énekelni helyette, ha hihetünk a legújabb híreknek.

Perry szerint:

"Mindenki azt kérdezi hogy le akarjuk e cserélni Tylert? Nos, ez egy elég nehéz kérdés, mert minden idők egyik legjobb énekesének tartom őt. Jut eszembe, egy pár hónappal ezelőtt találkoztam is vele a „Classic Rock Awards” díjátadó gáláján Londonban. ...A kérdésre visszatérve, az a gond hogy ő... szóval Tyler egy régebbi Angol generációhoz tartozik. Ezzel nem azt mondom hogy nem működhetne a dolog. Csak azt akarom ezzel mondani, hogy ő több mint egy énekes. Szeretnék vele együtt dolgozni egy pár számon. A „Joe Perry Project” áprilisban indul, és ott valószínűleg együtt fogunk fellépni."

Aerosmith - Merénylet Tyler ellen – női énekest akar az Aerosmith?

"A legnagyobb gond az, hogy számára csak kölykök vagyunk, ami nem igazán a legjobb kiindulópont egy bandában. Elhiszem neki, hogy minden számot képes lesz majd elénekelni, de ettől szerintem sokkal több dolog kell ahhoz, hogy egy banda együtt tudjon működni.”

Hogy jön a képbe a női énekes?

„Ha cserére kelül a sor, nem szeretnénk skatulyákban gondolkodni. Voltam egy csomó olyan bandában az Aerosmith előtt, ahol női énekes volt. És megmondom őszintén, nagyon jó volt, tök jó számokat írtunk a csajoknak. Szóval ez is a levegőben van mint lehetőség, mármint hogy női énekese lesz a bandának.”

Szerintem Tyler nem fog örülni a híreknek, de ha tényleg ekkora a generációs szakadék a tagok között, lehet hogy már nincs mit tenni... És majd Tyler békésen elpipázgat a TV mellett, miközben az Aerosmith koncertezik. Azt azért reméljük, nem Britney Spears lesz a jelölt.

-CsL-

2010. 02. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 02. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Duke 2010. 02. 04. 21:43
WTF? Ne, ne, ilyet soha. Tylert tilos lecserélni énekesnővel, akárki is legyen az. Nem számítanak a generációs különbségek, Steve a legjobb. Ne hagyd magad, Stevie, drukkolok, hogy a tárgyaláson megszavazzák, semeddig se cseréljenek le!
Sinister 2010. 02. 08. 11:59
Ez az egész cirkusz már kezd szánalmassá válni. Médiahiszti nem más. Anno a Genesis is cserélt énekest, a kutyát nem érdekelte Ray Wilson. A Queen sem valami nagy szám Freddie Mercury nélkül, szóval egy ilyen kaliberű banda mint az Aerosmith, ne nagyon szórakozzon énekescserével,nincs értelme. Mindenesetre egy ilyen hajcihő kellőképpen felmelegíti a zenekart, mire kijön az új lemez, és indul a turné.(sztem Tylerrel)
Vendég 2010. 02. 09. 18:29
Na! Ide is jó beugrottunk!? ;-/ (sztf) uest @ 2010-02-09 18:19:39 http://wita.hu/index.php?show=post&post=967 Guest @ 2010-02-09 18:02:43 imádom a music.hu oldalait! tök jó cikkek! ;-)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Merénylet Tyler ellen – női énekest akar az Aerosmith? cikk képei
Aerosmith - Merénylet Tyler ellen – női énekest akar az Aerosmith?Aerosmith - Merénylet Tyler ellen – női énekest akar az Aerosmith?