Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Zipkomm - a zene és ami mögötte van

Zipkomm - Zipkomm - a zene és ami mögötte van

"Tehetségesek vagyunk, van mondanivalónk, mégsem jut előrébb a zenekar..." Ha ezt a mondatot akár te is írhattad volna, vagy valamelyik kedvenc bandád, akkor örömmel tudatjuk, hogy van megoldás.

Nem, valószínűleg nem a nagykiadó szivart rágcsáló, behízelgő mosolyú képviselője talál majd rád a sarki pinceklubban, hiszen ő már nem is létezik, valószínűleg ebben a formában, ebben az országban sohasem létezett, pinceklubba pedig biztosan nem járt. Hogy pontosan ki segíthet és hogyan, azt megtudhatod 2010. február 6-án a Gödörben. Azon se lepődj meg, ha kiderül, valójában te magad tehetsz a legtöbbet az ügy érdekében.

Zipkomm - Zipkomm - a zene és ami mögötte van

A ZIPKOMM célja, hogy az iparág néhány szeletének bemutatása mellett valódi megoldásokat kínáljon. Kerekasztal beszélgetések, személyes találkozások, konstruktív viták és este jó koncertek... ehhez a koncepcióhoz csatlakozott az elmúlt hetekben rengeteg ismert és kevésbé ismert zenész és zenekar. Ne feledd, hogy a rendezvény ingyenes, de ha gyorsan be akarsz jutni, akkor érdemes előzetesen regisztrálnod a www.zipkomm.hu-n (mindez kb. 2 percet vesz igénybe).

"A zenéd nem lesz jobb attól, ha rálátsz az iparág működésére, de ha az a célod, hogy a legközelebbi barátaidon kívül mások is előforduljanak a koncertjeiden, akkor érdemes folyamatokban gondolkodnod. Én biztosan szívesen fogadtam volna hasonló jó tanácsokat 20 éves koromban." (Szűcs Krisztián, Heaven Street Seven)

Aki aznap nem tartózkodik Budapesten, hasonló élményben részesülhet a hozzá legközelebbi ZIPKOMM regionális rendezvényen, ahol találkozhat a helyi zenei élet meghatározó szereplőivel.

Később beszámolóval fogunk jelentkezni az eseményről.

-CsL-

2010. 02. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 02. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Zipkomm - a zene és ami mögötte van cikk képei
Zipkomm - Zipkomm - a zene és ami mögötte vanZipkomm - Zipkomm - a zene és ami mögötte van