Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jay-Z szerint Susan Boyle ruhamárkát kellene indítani!

Susan Boyle - Jay-Z szerint Susan Boyle ruhamárkát kellene indítani!

A hip-hop berkekben nagyon jó üzleti érzékkel rendelkező Jaz-Z szerint a Susan Boyle ruhamárkának nagyon nagy sikere lenne a rajongók körében. Jaz-Z, megőrültél?

A hip-hop sztár szerint mindenki szeretne egy kis szeletet Susan Boyle sikeréből, lelkéből, és a fellépések hangulatából megtartani magának. Ezért aztán nagyon könnyű lenne eladni Susan Boyle ruhákat.

„Ő az a személy aki számtalan különböző típusú, és korú nő számára is elfogadható”

„Boyle egy olyan rendkívüli tehetség, aki képes magából a legtöbbet kihozni.”

Susan Boyle - Jay-Z szerint Susan Boyle ruhamárkát kellene indítani!

Érdekes, hogy Boyle nem igazán érdeklődik az ilyen típusú üzleti lehetőségek iránt (őszintén szólva nem is mondanánk rá hogy egy közgazdasági szakértő lenne). Ennek az egyik biztos jele, hogy visszautasított egy olyan ajánlatot is, amely alapján egy 10 millió dolláros Malibu-i házat adtak volna neki, minden költségét vállalva a költözésnek.

Különben nem lehet azért könnyű együtt dolgozni Boyle művésznővel, ugyanis amikor a Sony leszervezett számára Los Angeles-ben egy stúdiófelvételt (nemzetközi A-listás sztárokkal), a kisasszony egyszerűen lemondta az egészet, mert Pebbles nevű macskáját nem akarta másra bízni arra a két napra, és arra sem volt hajlandó hogy a macskát elvigye a repülőgépen. Azt mondta, a macska biztosan belehalna a repülésbe. Lehet hogy Boyle macskája olyan fajta, aki elpukkan 5000 méteres magasság felett? Vagy csak Boyle repülési ismeretei hiányosak?

A „macska ügy” miatt persze véglegesen kútba esett a stúdió felvétel is. A felvétel miatt összecsődített sztárok nem nyilatkoztak sem a macskával, sem Boyle ügyeivel kapcsolatban sem.

Már látjuk az elvetemült, új dalok iránt szomjas rajongók weboldalait a neten: „Öljük meg Boyle macskáját!” Bár szerintem ez sem egy jó megoldás, mert a repülési undorral bíró macska halála lehet hogy egy három éves gyászt váltana ki a népszerű énekesnőből.

-CsL-

2010. 02. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 02. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jay-Z szerint Susan Boyle ruhamárkát kellene indítani! cikk képei
Susan Boyle - Jay-Z szerint Susan Boyle ruhamárkát kellene indítani!Susan Boyle - Jay-Z szerint Susan Boyle ruhamárkát kellene indítani!