Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Leona Lewis szerint beteg dolog bundát viselni

Leona Lewis - Leona Lewis szerint beteg dolog bundát viselni

A vegetáriánus énekesnő – aki a PETA (állatvédő szervezet) nagy támogatója – rendkívül felháborítónak tartja, hogy a divatipar, és a zenei világ még mindig poénosnak tartja hogy a ruhák miatt állatokat öljenek, megnyúzzák őket a bundájukért, és hogy azt a beteges gondolatot terjesszék, hogy a bunda egy menő dolog.

Leona – aki semmilyen állati terméket nem visel – úgy gondolja:

"Az állatokkal rengeteg ember rosszul bánik. Amikor olyan embert látok akin bunda van, egyszerűen rosszul leszek a látványától. Főleg amikor nagyon buta fiatal énekesnők teszik ezt.”

Így emlékszik vissza a meghatározó élményére:

"Amikor az első fotózásomra mentem, tele volt a szoba bundákkal, és különböző állatokból készült dolgokkal. Már ott megmondtam nekik, hogy ebbe ez irányban nem fogunk elindulni.”

Leona Lewis - Leona Lewis szerint beteg dolog bundát viselni

Leona nem csak e miatt mérges a fiatalokra, hanem azt is nevetségesnek tartja, amilyen módon sok énekesnő, és rajongó próbálja megtartani a „formáját”. Ez sok esetben kóros soványságot, anorexiát jelent, és szerinte ez teljesen egészségtelen, és értelmetlen.

A pop énekesnő, aki a Simon Cowell -féle „The X Factor” tehetségkutató műsor megnyerése után 2006-ban került igazán reflektorfénybe, azt nyilatkozta a magazin megjelenésekről:

"Érezhető a nyomás mindenhol, hogy lehetőleg mindenki anorexiás csontvázakká váljon. Sok magazin címlapján sajnos ilyen kórósan sovány emberek szerepelnek. Nekem senki nem mondta még azt hogy én is legyek ilyen. Egyszerűen egészségesen étkezem, és nagyon jól érzem magam”

-CsL-

2010. 02. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 02. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 02. 09. 17:56
imádom a music.hu oldalait! tök jó cikkek! ;-)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Leona Lewis szerint beteg dolog bundát viselni cikk képei
Leona Lewis - Leona Lewis szerint beteg dolog bundát viselniLeona Lewis - Leona Lewis szerint beteg dolog bundát viselni