Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ciara-nak meggyűlt a baja a hackerekkel

Ciara - Ciara-nak meggyűlt a baja a hackerekkel

Az RNB énekesnő elég meglepő kijelentést tett a magánéletéről a Twitteren – ám később kiderült, hogy a bejegyzést valójában nem is Ő írta, hanem néhány ügyes hacker.

My Goodies

„Srácok, nem tudjátok elképzelni, milyen jó érzés, hogy újra együtt vagyunk Bow-val!” - ez a bejegyzés volt olvasható a hétvégén Ciara Twitter oldalán, a dolog szépséghibája viszont az, hogy az énekesnő egyáltalán nem melegítette fel a kapcsolatát exbarátjával, az ugyancsak zenész Bow Bow-val.

Ciara természetesen maga is meglepetten olvasta a fenti sorokat, amiket természetesen nem Ő írt, hanem azok a hackerek, akik megszerezték az énekesnő Twitteres adatait. A hamis bejegyzést azóta már törölték és Ciara természetesen nem hagyta szó nélkül a történteket:

Ciara - Ciara-nak meggyűlt a baja a hackerekkel

”Hello mindenki! Rendkívül sajnálom, ami történt. Éretlen és szánalmas volt ez a húzás attól, aki meghackelte a kódomat! Remélem, hogy mostmár minden rendbejön…” írta az affér után Ciara, aki tulajdonképpen örülhet, hogy megúszta ennyivel, hiszen ennél sokkal durvább dolgokat is művelhettek volna az oldalát feltörő hackerek. A sztár egyébként 2006 áprilisában szakított Bow Bow-val, akivel alig egy évig voltak együtt.

Juhász Gergely

2010. 02. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 02. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ciara-nak meggyűlt a baja a hackerekkel cikk képei
Ciara - Ciara-nak meggyűlt a baja a hackerekkelCiara - Ciara-nak meggyűlt a baja a hackerekkelCiara - Ciara-nak meggyűlt a baja a hackerekkelCiara - Ciara-nak meggyűlt a baja a hackerekkel