Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Howard Stern az American Idol új zsűritagja?

Howard Stern - Howard Stern az American Idol új zsűritagja?

A világ leghíresebb rádiósa a saját műsorában árulta el, hogy már tárgyal az American Idol producereivel Simon Cowell helyettesítéséről.

Headed to Idol?

Simon Cowell januárban ugye hivatalosan is bejelentette, hogy otthagyja az American Idolt és helyette inkább elmegy zsűrizni az X-Factor már készülőben lévő tengerentúli változatába, így az American Idol készítői komoly feladattal találták szemben magukat: keresniük kellett egy olyan megmondóembert, aki méltó utódja lehet a „rettegett” Cowellnek. Nos, úgy tűnik, hogy a producerek már meg is találták a megfelelő embert, előrehaladott tárgyalásokat folytatnak ugyanis a világ legismertebb rádiósával, Howard Sternnel.

Howard Stern - Howard Stern az American Idol új zsűritagja?

”Nincs a Földön jobb munka, mint zsűrizni ezekben a ki*****tt tehetségkutató műsorokban” - mondta pár napja a saját rádióműsorában Howard, ez alapján pedig el lehet képzelni, hogy milyen jelzővel fogja illetni azokat a versenyzőket, akiket rossz előadónak tart. Hogy tényleg Ő lép-e Simon Cowell helyére az American Idol következő évadában, az néhány héten belül fog kiderülni.

Juhász Gergely

2010. 02. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 02. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Howard Stern az American Idol új zsűritagja? cikk képei
Howard Stern - Howard Stern az American Idol új zsűritagja?Howard Stern - Howard Stern az American Idol új zsűritagja?Howard Stern - Howard Stern az American Idol új zsűritagja?Howard Stern - Howard Stern az American Idol új zsűritagja?