Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Aranylemezes a Holdviola

Holdviola - Aranylemezes a Holdviola

A manapság igen népszerűvé vált, Holdviola zenekar, Bánat utca című száma a napokban elérte az aranylemez minősítéshez szükséges darabszámot!

December elején sikerült felfedeznem ezt a nagyon tehetséges együttest. Nagy örömmel tölt el, hogy azóta egyre többen ismerték meg őket, és így egyre nagyobb sikereket könyvelhetnek el. Új előadóként, szinte berobbantak a magyar zene világába.

Nem is csodálkozom ezen, ugyanis minőségi muzsikát játszanak, és egyfajta újszerűséget vittek az itthoni zenepiacra. A már említett Bánat utca című sláger már 24 hete szerepel a MAHASZ hivatalos kislemez listáján. Ami már magában is szép teljesítmény. De főként az a figyelemre méltó, hogy szinte végig vezető pozícióban tartózkodott a dal. Nem is beszélve arról, hogy nagyon ritkán fordul elő „arany kislemez” a MAHASZ Top 10-es listáján.

Holdviola - Aranylemezes a Holdviola

A mai nap folyamán megrendezésre kerülő Fonogram - Magyar Zenei Díj Gálaesten, fellépőként találkozhatunk velük, ahol tovább gyarapíthatják rajongótáborukat.

A háromtagú formáció, Madárka című debütáló albuma nemrég került a lemezboltok polcaira. A Top 40-es album listán, rögtön első hellyel nyitott és azóta is az élmezőnyben tartózkodik.

Kíváncsian várom a ma esti fellépésüket, ahol újra hallhatjuk Barta Zsófi csodálatos énekhangját, valamint Farkas Péter és Gál Lajos remek zenéjét. Aki teheti, tekintse meg őket!

engyus

2010. 02. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

engyus 2010. 02. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Aranylemezes a Holdviola cikk képei
Holdviola - Aranylemezes a HoldviolaHoldviola - Aranylemezes a Holdviola