Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Zanzibár énekesnője a franciáknál vett síleckéket

Zanzibar - A Zanzibár énekesnője a franciáknál vett síleckéket

Nemrég Puy Saint Vincent-be utazott Terecskei Rita. A Zanzibar énekesnője elhatározta, hogy megtanul síelni és az uticél Franciaország volt. A híresség szerencsére sérülések nélkül tért haza, így gond nélkül vetheti bele magát a munkába. Az idén négy tagúra fogyatkozott Zanzibar ugyanis nagy dobásra készül.

Terecskei Rita a második Snowattack résztvevőjeként arra vállalkozott, hogy egy hét alatt megtanul síelni. A kezdeti nehézségek és egy-két esés után az énekesnő jól vette az akadályokat.
„Rájöttem, hogy a síelés kifejezetten fárasztó, de nagyon élveztem. Síbajnok gyanítom nem leszek és még csak elindulni sem szeretnék a VB-n, de kedvelem ezt a sportot… egyenlőre a zöld pálya szintjén.” – árulta el Rita.

Zanzibar - A Zanzibár énekesnője a franciáknál vett síleckéket

A Zanzibar énekesnője a siklás egy kifejezetten vicces módját is kipróbálta. Egy felfújt teknős hátán indult neki az egyik havas lejtőnek. Ritának annyira jól sikerült a csúszás, hogy a nem mindennapi verseny középdöntőjébe jutott.
A megpróbáltatások után Rita már a zenekari teendőkre koncentrál. Az idén négy tagúra fogyatkozott zenekar új lemezzel és némi meglepetéssel is készül!

Jónap Tamás

2010. 02. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2010. 02. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Zanzibár énekesnője a franciáknál vett síleckéket cikk képei
Zanzibar - A Zanzibár énekesnője a franciáknál vett síleckéketZanzibar - A Zanzibár énekesnője a franciáknál vett síleckéket