Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lady Gaga-t Matthew Williams 'csinálta meg' ?

Lady GaGa - Lady Gaga-t Matthew Williams 'csinálta meg' ?

Sokak szerint Matthew Williams design ötletei segítették Gaga-t a sikerhez, ő hozta az élvonalba, ő 'csinálta meg' Gaga népszerűségét. Az énekesnő most a szerelmi életét is a Williams-el oldja meg!

Lady Gaga hivatalosan is bejelentette hogy együtt jár a „legjobb barátjával”.

Az énekesnő, aki 'Poker Face’ számával robbant be a legnagyobb sztárok közé, elárulta hogy az elmúlt hónapokban egyre jobban rákattant Matthew Williams stílus-gurujára. De ehhez tudni kell, hogy régebben már nyomultak együtt - jó egy évig.

Egy bennfentes szerint:

"Matthew és Gaga már hónapok óta 'randiznak'. A múltban hol együtt voltak, hol külön, legutóbb pl. azért szakítottak mert túl nehéz volt összegeztetni a napi munkát a kapcsolatukkal.”

Lady GaGa - Lady Gaga-t Matthew Williams 'csinálta meg' ?

Miután a párocska szétment, és különböző utakon folytatták a 'Nagy Ő' utáni hajkurászást, Gaga egy „Speedy” nevű fickóval járt, és Matthew is belevágott egy kapcsolatba – született is egy gyermeke.

A 'Monster Ball' turné alatt azonban újra fellángoltak az érzelmek közöttük (lehet hogy az összezártság miatt).

„Valahol érthető is. Minden idejüket együtt töltötték, együtt utaztak mindenhová, ennek meg kellett történnie. Ezek után Speedy dobta Gagát, és Matthew is dobta az eddigi nőjét”

Az énekesnő többször hangoztatta már, hogy Matthew felelős a teljesen új fajta, szinte forradalmi 'hair bow' hajviseletéért is, aminek persze nagyon örül – nos úgy látszik Matthew most már nem csak Gaga hajával ápol ilyen rendkívül hasznos, és példaértékű kapcsolatot.

Gaga, így nyilatkozott:

„Én és a kreatív partnerem Matt Williams álmodunk meg mindent. Amire a 'Poker Face' videóhoz szükségünk volt, azzal kapcsolatban is mindent együtt gondoltunk ki, és mindent együtt is csinálunk.”

Őszintén szólva Madonnának nem jött ki túl jól amikor a munkatársai közül választott partnert magának, Britney Spears-nek pedig igazán katasztrofálisan sikerült ezt a témát megoldania.

"Brilliáns ember, és őrült szerető!” - zárta le a témát Gaga, minden kérdést feleslegessé téve a kapcsolat természetével kapcsolatban.

-CsL-

2010. 02. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 02. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 02. 14. 17:38
ki szerti gagát me aki nem azt + ölöm

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lady Gaga-t Matthew Williams 'csinálta meg' ? cikk képei
Lady GaGa - Lady Gaga-t Matthew Williams 'csinálta meg' ?Lady GaGa - Lady Gaga-t Matthew Williams 'csinálta meg' ?