Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újabb dalok Haitiért

Linkin Park - Újabb dalok Haitiért

Már eddig is számos dal született és több segélykoncertet szerveztek a haiti földrengés áldozatainak megsegítésére. Most újabb két felvétel látott napvilágot.

Not Alone

Régóta vártunk az új Linkin Park-dalra. Bizonyára senki sem gondolta, hogy egy ilyen sajnálatos esemény kapcsán jut el hozzánk… A Not Alone című zeneszám Haitiért szól. A dal egyébként már korábban készült – a földrengés után a fiúk elővették, és átírták. Úgy döntöttek, kiadják, és az ebből származó bevételt Haitinek ajánlják. A videóban megdöbbentő és szívszorító pillanatokat láthatunk a katasztrófa utáni állapotokról.

Linkin Park - Újabb dalok Haitiért

A másik dal pár órája került fel a világhálóra – a videoklipje a téli olimpia éjszakai megnyitóünnepségén került bemutatásra.

Neves előadók fogtak össze, a dal bevételeivel Haitit támogatják. Michael Jackson legnagyobb slágerét adják elő közösen, amelyet Jacko Afrika megsegítésére írt huszonöt évvel ezelőtt. A We Are the World 25 for Haiti címet viselő dalt ugyanabban a stúdióban rögzítették, mint az eredeti változatot. A dal elkészítésében olyan énekesek vettek részt, mint will.i.am, Fergie, Celine Dion, Miley Cyrus, P!nk, Snoop Dogg, Jason Mraz, Keri Hilson vagy Kid Cudi. A névsor közel sem teljes!

Reméljük, mindkét dal eléri a célját, és a bevételeikből többek életét sikerül jobbá, elviselhetőbbé tenni e szörnyű katasztrófa után.

engyus

2010. 02. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

engyus 2010. 02. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újabb dalok Haitiért cikk képei
Linkin Park - Újabb dalok HaitiértLinkin Park - Újabb dalok Haitiért