Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Eladó az Erasure-rezidencia!

Erasure - Eladó az Erasure-rezidencia!

Megválik többszörösen díjnyertes, futurista formájú otthonától az Erasure együttes billentyűs-dalszerzője, Vince Clark. A London közelében található, több hektáros ingatlanért kétmilliót kér a muzsikus. Kattintás után bepillantást nyújtunk a házikóba!

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak az Erasure-rajongónak, aki szeretné megvásárolni a formáció billentyűs-dalszerzőjének különleges, kerek formájú ingatlanát. Vince Clark kétmillió fontért, vagyis mintegy 630 millió forintért bocsátja eladásra az úszómedencés, több hálószobás, díjnyertes építészeti remekműként emlegetett otthonát. A London belvárosától 21 mérföldre fekvő, csodaszép kerttel rendelkező, felülnézetből egy csigaházra emlékeztető emeletes épülethez külön stúdió is tartozik. A Vince Clark (Andy Bellel együtt) a laposabb pénztárcájúakra is gondol: az Erasure új nagylemeze még az idén napvilágot lát!

Balajti Péter

2010. 02. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Balajti Péter 2010. 02. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Eladó az Erasure-rezidencia! cikk képei
Erasure - Eladó az Erasure-rezidencia!Erasure - Eladó az Erasure-rezidencia!Erasure - Eladó az Erasure-rezidencia!Erasure - Eladó az Erasure-rezidencia!Erasure - Eladó az Erasure-rezidencia!Erasure - Eladó az Erasure-rezidencia!