Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szinglik éjszakája főcímdal

Adri - Szinglik éjszakája főcímdal

Hamarosan bemutatásra kerül az év egyik legjobb hazai filmjének kikiáltott Szinglik éjszakája című produkció, melynek főcímdalát egy új és fiatal előadó, Nagy Adrienn énekli.

Szinglik éjszakája

Nagy Adrienn egy 22 éves kecskeméti lány. De valószínűleg nemsokára már nem ez lesz az első gondolat, ami eszünkbe jut majd róla. Hiszen már most sokan az utóbbi évek legnagyobb tehetségének és Zséda utódjának tartják. Nagyon meglepődtem, amikor először hallottam énekelni. Rögtön megfogott mély és egzotikus hangja, amely a magas dallamokat is ugyanolyan jól képes megszólaltatni.

Adri - Szinglik éjszakája főcímdal

Február 25-én kerül bemutatásra Sas Tamás filmje, Szinglik éjszakája címmel. A film főcímdalát, amely a filmmel megegyező címet kapta, a fantasztikus hangszínnel megáldott Adri énekli.

Adrienn már otthonosan mozog a színpadon, ugyanis hatéves kora óta énekel, valamint már több fellépést is a háta mögött tudhat. Nem csak hangja, megjelenése is elbűvölte a film producereit, és ezzel sok ismert előadót utasított maga után a válogatáson. Sőt olyannyira jól sikerült bemutatkozása, hogy rögtön felkérést is kapott, egy másik filmben elhangzó dal feléneklésére is.

A dalhoz klip is készült, amit a film forgatásának helyszínén, egy szilvásváradi szállodában készítettek. A videót Tóth Gergely rendezte, amiben a film jelenetein és a helyszín bemutatásán kívül, Adri is hangsúlyos szerepet kapott.

Tavasszal jelenik meg Adrienn második kislemeze, majd várhatón a nyár folyamán, bemutatkozó albuma is, melyeken már most is nagy erőkkel dolgozik. Az albumon szereplő dalokat Pacsai Márk, Szakos Krisztián és Adrienn írja.

Az új dal, a film premiere előtt debütál a magyar rádiókban. A klipet azonban már bárki megtekintheti! Én személy szerint kíváncsian várom Adrienn újabb dalait, valamint azt is, sikerül-e valami újdonságot hoznia a magyar popzene világába.

engyus

2010. 02. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

engyus 2010. 02. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 03. 13. 23:02
Ha már a főcímdalnál tartunk! Igen nagy pofátlanságnak tartom, hogy míg az Adriennt istenítik, a leendő lemezéről és annak szerzőjéről írnak, addig a Szinglik éjszakája szerzőiről (Giovanni, Bende Nagy János) egy szót sem ejtenek! Pedig nélkülük nehezen jött volna létre a produkció!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szinglik éjszakája főcímdal cikk képei
Adri - Szinglik éjszakája főcímdalAdri - Szinglik éjszakája főcímdal