Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Madonna történelmet ír

Madonna - Madonna történelmet ír

Az énekesnő ismét filmet rendez, és most a brit királyi család történelmének egyik legérzékenyebb, legbotrányosabb történetét viszi vászonra.

Miles Away

Madonna néhány hete szakított 23 esztendős párjával, így lett egy csomó szabadideje és máris kitalálta, hogy mivel tölti ki a Jesus Luz által hátrahagyott űrt: rendezni fog. Az énekesnő otthonosan mozog a filmiparban, hiszen egyrészt ugye Guy Richie felesége volt, másfelől 2008-ban Ő rendezte a Filth and Wisdom című filmet. Nos, Madonna most egy igazán érzékeny témához nyúlt hozzá: VIII. Edward király és szerelme, Wallis Simpson történetét fogja vászonra vinni – azt a románcot, amit a brit királyi család legszívesebben kitörölne az emlékezetéből.

Madonna - Madonna történelmet ír

VIII. Edward angol király ugyanis (1894-1972) 1930-ban, még walesi hercegként találkozott az akkor már férjes Wallis Simpsonnal (1895-1986), akivel titkos viszonyt kezdett. A kapcsolat azonban hamar kitudódott és jó nagy botrányt kavart, nemcsak Angliában, hanem Amerikában is. Edwardot végül válaszút elé állították: vagy szakít Wallisszal, vagy pedig nem lehet uralkodó. Edward végül a szerelmet választotta, és 1936 decemberében a brit miniszterelnök be is jelentette a férfi lemondását. Edward és Wallis végül 1937. júniusában házasodtak össze, külön érdekesség, hogy a nászútjukat Ausztriában és Magyarországon töltötték.

Madonna - Madonna történelmet ír

Madonna tehát ezt a történetet fogja vászonra vinni rendezőként, kíváncsian várjuk a filmet.

Juhász Gergely

2010. 02. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 02. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Madonna történelmet ír cikk képei
Madonna - Madonna történelmet írMadonna - Madonna történelmet írMadonna - Madonna történelmet írMadonna - Madonna történelmet ír