Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rendhagyó Black Eyed Peas klip

Black Eyed Peas - Rendhagyó Black Eyed Peas klip

Az előző évben újra nagy sikereket elérő Black Eyed Peas, ismét egy új zenei videóval jelentkezett. A tegnap debütáló klip rendhagyónak számít, ugyanis egyszerre két dalhoz készült. Az új videón az Imma Be és a Rocking That Body című dalok osztoznak.

Imma Be & Rock That Body

Az elmúlt esztendőben, közel négyévnyi szünet után, új albummal tért vissza a Black Eyed Peas. Nem is akármilyen sikerrel. Boom Boom Pow, I Gotta Feeling és Meet Me Halfway című dalaik, a mai napig gyakran hallhatóak a külföldi és hazai rádiókban egyaránt.

A dalok jól szerepeltek és szerepelnek a slágerlistákon is. Az új albumból egy hónap alatt, közel 1 millió példány fogyott el. A The E.N.D (The Energy Never Dies) című album tehát igazi bombasikernek számít.

Black Eyed Peas - Rendhagyó Black Eyed Peas klip

A klip extra hosszúra sikeredett, de ez nem is olyan meglepő, hiszen a videóban az Imma Be, és a Rocking That Body című dal is szerepet kapott, amelyek ugyancsak megtalálhatóak a már említett 2009-es lemezen.

Szokatlan környezetbe csöppenhetünk, ha megtekintjük a klipet. Fergie és will.i.am zenésztársaival együtt, egy futurisztikus világban találja magát. Repülő autókkal, robotokkal és jövőbeli öltözettel is találkozhatunk az izgalmas klipben, amit Rich Lee rendezett. A felvételek egy kaliforniai sivatagban készültek idén januárban. Érdekesség, hogy a forgatást egy időre meg kellett szakítani, egy homokvihar miatt.

Az Imma Be című dal jelenleg második helyen áll az amerikai Billboard slágerlistán. Várhatóan nem lesz akkora siker, mint például az I Gotta Feeling, de a videó mindenesetre kitűnően sikerült. Egyébként a klip története csak akkor érthető igazán, ha az eredeti, hosszú változatot tekintjük meg. Nem is lövöm le a poént, nézze meg mindenki!

engyus

2010. 02. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

engyus 2010. 02. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rendhagyó Black Eyed Peas klip cikk képei
Black Eyed Peas - Rendhagyó Black Eyed Peas klipBlack Eyed Peas - Rendhagyó Black Eyed Peas klip