Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tévéműsorral emlékeznek Stephen Gately-re

Boyzone - Tévéműsorral emlékeznek Stephen Gately-re

A brit ITV egy egész estés műsorral tiszteleg a tragikusan fiatalon elhunyt énekes előtt - mi pedig azzal, hogy megmutatjuk az utolsó dalt, amit Gately a Boyzone-nal rögzített.

Gave It All Away

Tavaly november végén a hozzátartozók, barátok és ismerősök egy londoni tribute koncerttel vettek búcsút a 33 évesen elhunyt Stephen Gately-től, hamarosan pedig a televízióban is megemlékeznek az énekesről. A brit ITV ugyanis egy egész estés produkciót szeretne szentelni Gately-nek élő fellépésekkel, ráadásul ebben a műsorban le fogják vetíteni a legelső interjút is, amit az elhunyt sztár párja, Andrew Cowles adott nem sokkal a tragédia után.

Boyzone - Tévéműsorral emlékeznek Stephen Gately-re

”Stephen boldog volna, ha egy egész éjszakát neki szentelnénk. Tudom, hogy fentről nézni fog minket és közben egy nagy mosoly lesz az arcán” - mondta az elhunyt sztár menedzsere és közeli barátja, Loius Walsh.

Az emlékműsort - amiben természetesen Ronan Keating, Mikey Graham, Keith Duffy és Shane Lynch is feltűnik - Boyzone: A Tribute to Stephen Gately címmel fogják bemutatni. A Boyzone öt dalt ad majd elő, többek között a vadonatúj Gave It All Away-t, az utolsó felvételt, amiben Gately is énekelt.

A homoszexualitását nyíltan vállaló Stephen Gately 2009. október 10-én hunyt el Mallorcán, Ő volt a Boyzone legfiatalabb tagja.

Juhász Gergely

2010. 02. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 02. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tévéműsorral emlékeznek Stephen Gately-re cikk képei
Boyzone - Tévéműsorral emlékeznek Stephen Gately-reBoyzone - Tévéműsorral emlékeznek Stephen Gately-reBoyzone - Tévéműsorral emlékeznek Stephen Gately-reBoyzone - Tévéműsorral emlékeznek Stephen Gately-re