Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A nyolcvanas évekből merít a No Doubt

No Doubt - A nyolcvanas évekből merít a No Doubt

Még idén a boltokba kerül a No Doubt régóta várt visszatérő korongja, Gwen Stefaniék most a nyolcvanas évek stílusában készítik a dalokat.

Ex-Girlfriend

Gwen Stefani végre megszólalt a No Doubt visszatérő korongja kapcsán. Az énekesnő a Rolling Stone magazinnak azt mondta: a zenekar következő lemezét a nyolcvanas évek hangzásával itatják át, olyan dalokat szeretnének készíteni, mint a nyolcvanas évek egyslágeres előadói – csak természetesen jóval magasabb színvonalon.

”Az elmúlt hetekben rengeteg dalt hallgattunk a nyolcvanas évekből. Természetesen tanulmányoztuk a rossz zenéket is ebből az évtizedből, az egyslágeres csodákat, de ezek mellett nagyon sok fantasztikus felvételt találtunk. Jó dolog ez: csak visszamész az időben és rábukkansz olyan dolgokra, amiket szeretsz és próbálod kitalálni, hogyan is csinálták ezeket” - mondta Gwen Stefani.

No Doubt - A nyolcvanas évekből merít a No Doubt

Az énekesnő 2008-ban jelentette be, hogy visszatér a No Doubthoz. Már ekkor elkezdtek dolgozni a zenekar új albumán, ám Gwen ebben az évben esett teherbe második gyermekével, Zumával, így az együttes kénytelen volt szüneteltetni a munkát. Most viszont gőzerővel dolgoznak, az egyelőre cím nélküli új lemez megjelenése 2010 végére várható.

Juhász Gergely

2010. 02. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 02. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A nyolcvanas évekből merít a No Doubt cikk képei
No Doubt - A nyolcvanas évekből merít a No DoubtNo Doubt - A nyolcvanas évekből merít a No DoubtNo Doubt - A nyolcvanas évekből merít a No DoubtNo Doubt - A nyolcvanas évekből merít a No Doubt