Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Alan Wilder visszatért a Depeche Mode-ba!

Depeche Mode - Alan Wilder visszatért a Depeche Mode-ba!

A héten Londonban egy jótékonysági fellépés kedvéért újra csatlakozott a Depeche Mode-hoz Alan Wilder, aki 16 éve lépett ki a zenekarból.

Somebody

Február 17-én a londoni Royal Albert Hallban koncertezett a Depeche Mode – a fennállása óta először –, Dave Gahanék ugyanis elfogadták a Teenage Cancer Trust nevű jótékonysági szervezet meghívását, amely a rákban szenvedő gyermekeknek szeretne pénzt gyűjteni. A Depeche Mode ezen az estén történelmi jelentőségű koncertet adott, hiszen csatlakozott az együtteshez Alan Wilder is, aki utoljára 16 évvel ezelőtt lépett színpadra a legendás zenekarral.

Depeche Mode - Alan Wilder visszatért a Depeche Mode-ba!

Alan Wilder a Somebody című slágert adta elő Martin Gore-ral (ezt fentebb mi is megmutatjuk), aztán felcsendült többek között a Never Let Me Down Again, a Walking In My Shoes, a One Caress, a Home és Come Back, szóval a Depeche Mode igazán jó dalokat játszott a Royal Albert Hallban.

”Dave néhány hete felhívott és megkérdezte, lenne-e kedvem csatlakozni melléjük a színpadon. Biztosított, hogy mindhárman örülnének ennek az ötletnek, így nagyon boldog voltam és természetesen elfogadtam a meghívást. Nagyszerű volt újra látni a régi barátokat és belülről végignézni egy Depeche Mode koncertet” - mondta a fellépés után Alan Wilder.

Juhász Gergely

2010. 02. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 02. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 08. 30. 17:21
Csodálatos! Alan máig is nagyon hiányzik a D.M.-ből!!
Vendég 2011. 03. 17. 19:19
Jó lenne ha Alan csatlakozna ismét! Újra hallgatnám a DM zenéjét! Nélküle üres,nulla lett a zenekar!
Vendég 2011. 06. 21. 13:51
Depeche Mode=Alan Wider, David Gahan, Martin Gore, Andy Fletcher! Flood lenne esetleg a producer... ...álom lenne
Vendég 2012. 02. 27. 20:37
Szuper volt Alant újra a DM-ben látni!!!38 éves vagyok de még mindig "rajongok" Alan munkássága előtt.Egyébként a nyolcvanas évek vége fele az első DM. dal amit hallottam pont a Somebody volt! Személy szerint én reménykedem hogy talán a jövő évi albumhoz hátha meginvitálják a többiek és Daniel M. is!Flood-al kiegészülve egy újabb songs of... vagy violator??....Vagy csak álom! Üdv! Gyuri 21!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Alan Wilder visszatért a Depeche Mode-ba! cikk képei
Depeche Mode - Alan Wilder visszatért a Depeche Mode-ba!Depeche Mode - Alan Wilder visszatért a Depeche Mode-ba!Depeche Mode - Alan Wilder visszatért a Depeche Mode-ba!Depeche Mode - Alan Wilder visszatért a Depeche Mode-ba!