Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rajongóinak kedvezett a Paramore

Paramore - Rajongóinak kedvezett a Paramore

Nemrég készült el a Paramore együttes legújabb zenei videója. A The Only Exception című dalhoz készült klipben a rajongók által írt Valentin napi üdvözlőkártyák is szerepet kaptak.

The Only Exception

Az Alkonyat c. mozifilm betétdalával népszerűvé vált amerikai együttes, ezúttal egy tőlük szokatlan dallal jelentkezett. A jól bevált pörgős, igazi rockszámok helyett, most egy könnyedebb, líraibb dalt írtak.

A The Only Exception egy igazán kellemes dallamú nóta lett. Szinte végig az akusztikus hangzás dominál. Kicsit talán, egysíkúnak és monotonnak tűnhet az új dal, és az ember folyton várja azt a bizonyos kitörést, katarzist, amit végül nem kap meg. Ez az, amit én személy szerint, hiányoltam a felvételből. Ezt leszámítva azonban azt kell mondjam, tényleg egy remek szerzeményről van szó.

Paramore - Rajongóinak kedvezett a Paramore

A klip két napja debütált, és máris számos zenekedvelő szívébe lopta be magát. Ugyanis az együttes megpróbálta egy kicsit személyesebbé tenni a videót, aminek megjelenését Valentin nap közelébe tervezték.

Így az aktualitásoknak megfelelően, arra kérték a Paramore-rajongókat, hogy küldjenek Valentin napi üdvözlőkártyákat az együttesnek, és ők minden egyes kártyát felhasználnak a klipben, ami a forgatás napjáig megérkezett. Ígéretüket meg is tartották, így a Brandon Branches által rendezett videóban láthatjuk is a rengeteg üdvözlőkártyát.

A tengerentúli zenekar, mára már Európában és itthon is nagy népszerűségnek örvend. Legújabb, Brand New Eyes című lemezük egytől egyig kitűnő dalokat tartalmaz. A Brick By Boring Brick című dal után, várhatóan a The Only Exception is hasonlóan sikeres lesz.

engyus

2010. 02. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

engyus 2010. 02. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rajongóinak kedvezett a Paramore cikk képei
Paramore - Rajongóinak kedvezett a ParamoreParamore - Rajongóinak kedvezett a Paramore