Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra hódít az O-zone ex-frontembere!

Dan Balan - Újra hódít az O-zone ex-frontembere!

Ki ne emlékezne 2004 legendás, ám nem kifejezetten a költői magasságokba emelt refrénjével sikert arató felvételére, a Dragostea Din Tei-re?

Chica Bomb Official [HQ]

Már-már azt hittük, hogy ezek a srácok a zenekar feloszlása után végképp eltűnnek a média és a popzene süllyesztőjében, ám úgy fest, egyiküknek sikerül újra a figyelem középpontjába kerülni.

A néhai együttes tagjai közül úgy látszik, leginkább a frontember szólókarrierje szolgáltat beszédtémát az internetes társadalomban, Dan Balan ugyanis a 2007-es Crazy Loop után néhány hónapja olyan produkcióval rukkolt elő, amire férfiak és nők egyaránt rántották a szemöldöküket a tarkójukig.

Az új felvétel, a Chica Bomb pillanatok alatt elnyerte a közönség tetszését – igaz, ehhez nagyban hozzájárult a dalhoz tartozó, az internetre feltöltött figyelemfelkeltő és provokatív videoklip is.

A sikert jól példázza, hogy a mindössze 4 hónapja feltöltött mozgókép ilyen rövid idő alatt több mint 4 és fél millió nézővel büszkélkedhet! Ezzel talán kijelenthető: a „Numanumaje” után Dan Balan ismét valami olyasmit húzott elő varázsköpenyének belső zsebéből, amit a közönség szemmel láthatóan kedvel és élvezettel fogyaszt!

blanko

2010. 02. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

blanko 2010. 02. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 02. 19. 16:58
a szene nagyon unalmas, és fantázia nélküli, csak a klip miatt van ennyi sikere.....jellemző, hogy mennyire könnyen lehet sikert csinálni egy béna zenéből, ha pénzt és egy szép csajt nyomnak a projekt mellé...szánalom, meg az is, akinek ez tetszik
Vendég 2010. 02. 20. 18:02
Nekem tetszik!Lehet,hogy nem fantáziadús,de még is jó!Persze biztos,hogy a klip is hozzájárult,de önmagában kevés a sikerhez!!!
Vendég 2010. 09. 28. 9:47
én csak azt akarom mondani hogy hadjátok őket békén
Vendég 2010. 09. 28. 9:49
hát csak annyi hogy jó hogy tudósítanak minket akik szeretik az o-zone-t

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Újra hódít az O-zone ex-frontembere! cikk képei
Dan Balan - Újra hódít az O-zone ex-frontembere!