Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Fergie rockzenére vált

Fergie - Fergie rockzenére vált

A Black Eyed Peas énekesnője Slash segítségével készít új szólóalbumot, amin végre kiélheti a rockzene iránt érzett hihetetlen szenvedélyét.

Sweet Child O' Mine

Fergie 2006-ban adta ki első szólóalbumát The Dutchess címmel és egész szép sikereket aratott vele – gondoljunk csak a London Bridge, a Big Girls Don’t Cry, vagy éppen a Fergalicious című dalokra. Az énekesnő azóta a Black Eyed Peasszel is újra a csúcsra ért (idén ugye három Grammyt is nyertek), szóval Josh Duhamel párja most látta elérkezettnek az időt arra, hogy készítsen egy új szólólemezt, amin ráadásul egy egészen új oldaláról fog bemutatkozni.

Fergie - Fergie rockzenére vált

Fergie ugyanis imádja a rockzenét, így a készülőben lévő korongot ennek a stílusnak fogja áldozni. Már az is biztos, hogy hősnőnk az új dalokat a világ egyik legjobb gitárosával, Slash-sel készíti majd, akivel hébe-hóba fel szokott lépni különböző bulikon, főleg Las Vegasban.

”Lehet, hogy tényleg készítek egy rockalbumot Fergievel, hiszen neki most ez minden vágya. Egyszerűen olyan gyilkos rock ’n’ roll hangja van” - árulta el Slash a hírre reagálva a Metal Hammer magazinnak.

Juhász Gergely

2010. 02. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 02. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Fergie rockzenére vált cikk képei
Fergie - Fergie rockzenére váltFergie - Fergie rockzenére váltFergie - Fergie rockzenére váltFergie - Fergie rockzenére váltFergie - Fergie rockzenére váltFergie - Fergie rockzenére vált