Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A BEATLES stúdiója nem eladó!

Abbey Road Studios - A BEATLES stúdiója nem eladó!

Az EMI kiadó most tiszta vizet öntött a pohárba, és bejelentette, hogy a legendás Abbey Road Studios (ahol sok Beatles dalt is felvettek) nem eladó.

Nem olyan régen még aktívan kerestek vevőt a stúdióra, de most valamiért megváltozott a jelenlegi tulajdonos, EMI hozzáállása: már csak befektetőt keresnek. Megerősítették, hogy 2009-ben már kaptak egy komoly vételi ajánlatot a stúdióra, de most jobbnak látják, ha az Abbey Road Studios továbbra is az ő kezelésükben marad.

„Az Abbey Road studios már elég rég óta veszteséges. A veszteség miatt egyszerűen szükség van egy befektetőre aki pénzt tud injekciózni a működtetésébe.”

Abbey Road Studios - A BEATLES stúdiója nem eladó!

„2009 közepén kaptunk egy 30 millió angol fontos vételi ajánlatot rá, de mivel úgy hisszük az Abbey Road Studios-nak az EMI kezében kell maradnia, ezért nem fogadtuk el.”

Úgy látszik megmenekül a bezárástól a legendás komplexum, a „National Trust” ugyanis most komolyan érdeklődik az épület iránt - mint befektető.

Egyébként a híres – és anyagi problémákkal nemigen küzdő - zeneszerző, Andrew Lloyd Webber is szeretné megvenni magának az Abbey Road-ot, amely több nagy együttest tett már híressé, pl. a Beatles-t is. Többek között aRadiohead, a U2, az Oasis is dolgozott már ebben a stúdióban.

-CsL-

2010. 02. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 02. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A BEATLES stúdiója nem eladó! cikk képei
Abbey Road Studios - A BEATLES stúdiója nem eladó!Abbey Road Studios - A BEATLES stúdiója nem eladó!