Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Susan Boyle pasizna!

Susan Boyle - Susan Boyle pasizna!

A 48 éves énekesnő – aki múlt évben, egy elhíresült nyilatkozatában deklarálta hogy még soha nem csókolták meg, most hirtelen felindulásból pasizna.

Boyle fiútestvére, Gerry Boyle szerint:

„Susan lábai előtt hever az egész világ, ha ismertség és pénz szempontjából nézzük a dolgokat. De neki ez most nem jelent túl sokat. Pontosabban semmit. Az, amit a legjobban szeretne, nem más mint a szerelem.”

„A legnagyobb kihívás számára most az az életében, hogy találjon egy embert, akivel megoszthatja mindezeket, és aki támogatni tudná ebben a nem könnyű időszakban. Természetesen a családja mindig vele volt, és most is vele van, de egy szerelem, nos az egy teljesen más dolog.”

Susan Boyle - Susan Boyle pasizna!

Ugyanakkor Susan – akinek a furcsa szokásai a családot, a barátokat, és a management-et is sokszor meglepik – teljesen begőzölt attól a gondolattól hogy esetleg nem tud magának férfit szerezni, és elriasztja magától a potenciális kérőket a jelenlegi életmódjával.

„Amikor nem tud aludni, akkor odahív engem, vagy a fejében addig pörgeti a gondolatait, amíg szinte széthajtja magát. Nagyon nehéz ezekből a negatív gondolatokból kizökkenteni. Amikor nincs valami új, rendkívüli, vagy fontos dolog az életében, akkor hajlamos a rossz irányba menni.”

„Susan-nak az a benyomása, hogy mindenki azt gondolja róla hogy őrült, és be van gőzölve, a színpadon látott viselkedése alapján. És persze azt gondolja, hogy ez minden pasit elriaszt. Ennek ellenére, gondolom a pénze és a hírneve elég csábító lehet pár ember számára.”

Tudni kell, hogy Susan „Pebbles” nevű macskája, aki eddig azt is megakadályozta hogy az énekesnő repülőre üljön (mert „Nem élné túl a repülést, macska nélkül pedig nem repülök”) el lett ajándékozva egy Londoni családnak.

Lehet hogy ezért keres magának egy pasit, a macska után támadt űrt képes lenne betölteni.

-CsL-

2010. 02. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 02. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Susan Boyle pasizna! cikk képei
Susan Boyle - Susan Boyle pasizna!Susan Boyle - Susan Boyle pasizna!