Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Egy elfelejtett sztár az új Sinatra?

Matt Goss - Egy elfelejtett sztár az új Sinatra?

Matt Goss a Bros 1992-es feloszlása után szólópályára lépett, de babér nem termett a részére. A brit kislemezlistán a 2003-as I’m Coming With Ya című dallal szerepelt a legmagasabban, a 22. helyen. Tavaly ősszel aztán nagy változás állt be az 1968. szeptember 29-én született londoni énekes pályafutásában, az Egyesült Államokban figyeltek fel rá.

Szeptemberben önálló műsort kapott a Las Vegas-i Palms Casino Resortban, aminek olyan jó visszhangja volt, hogy show-ja rövidesen a jóval híresebb Caesars Palace-ban lesz látható. Az ugyancsak Las Vegasban található komplexum The Colosseum nevű koncerttermében Celine Dion, Elton John, Stevie Nicks és Bette Midler után jelenleg Chernek van önálló műsora. A Cleopatra’s Barge a Caesars Palace egy kisebb terme, Matt Goss márciustól itt lép fel – szvingörökzöldeket és saját szerzeményeket ad elő, öltönyben, kalapban. Gosst arrafelé sokan az új Sinatraként ünneplik… „Előadóként minden megvan benne, ami a Vegasban fellépőket régen jellemezte, de mára eltűnt. A nők szexisnek találják, a férfiak irigylik a stílusáért, és csodás énekhangja van” – nyilatkozta az énekes menedzsere, Robin Antin. Matt azt tervezi, később Londonban is bemutatja a show-ját.

Matt Goss - Egy elfelejtett sztár az új Sinatra?

Az európai, elsősorban brit tinilányok kedvenc együttesét, az 1987 és 1992 között működött Brost Matt Goss és ikertestvére, Luke, valamint Craig Logan alkotta – Logan csak az 1988-as Push című stúdióalbumon szerepelt az ikrekkel. Pályafutásuk legnagyobb sikerét 1988-ban a brit kislemezlistát két hétig vezető I Owe You Nothing című felvétellel érték el. A feloszlás után Luke színészként próbálkozott, Matt pedig – ahogy írtuk – nem túl sikeres szólókarrierbe kezdett. Logan is a zeneiparban maradt, háttéremberként.

Az utóbbi időben egyre többet hallani a Bros lehetséges újjáalakulásáról. Matt nem zárkózik el előle. „Több slágerünk is volt, ezeket jó volna újra elénekelni a színpadon, de én csak akkor vágok bele, ha mindegyikünk így gondolja” – mondta.

Puha József

2010. 02. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2010. 02. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Egy elfelejtett sztár az új Sinatra? cikk képei
Matt Goss - Egy elfelejtett sztár az új Sinatra?Matt Goss - Egy elfelejtett sztár az új Sinatra?