Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jennifer Lopez szakított a Sony-val

Jennifer Lopez - Jennifer Lopez szakított a Sony-val

Lopez szóvivője megerősítette, hogy az előadó nem fogja megújítani a szerződését a Sony/Epic kiadóval, így a következő album kiadásával kapcsolatos munkákat már más kiadó fogja végezni.

What is Love

"Azért adtuk ki ezt a nyilatkozatot, mert elejét akartuk venni a találgatásoknak a következő albummal kapcsolatban, amely a 'Love' címet fogja viselni. A karrierem kezdete óta a Sony-nál voltam, és elég nagy sikereket értünk el. Le szeretném szögezni, hogy a mai napig minden, a szerződésemben rögzített dolgot teljesítettem a Sony/Epic felé. Azt kell mondjam, hogy mindkét oldalról barátságos volt a szakításunk. Ugyanakkor boldog vagyok, mert 2010-ben kiadjuk az új albumomat, természetesen már egy új kiadó segítségével.”

Igaz, hogy Lopez kisasszony nem árulta el azt hogy konkrétan melyik konkurens kiadóhoz szerződött el, de sejteni lehet hogy az új partnere a „L.A. Reid” amellyel már régebben is szó volt az együttműködésről.

Jennifer Lopez - Jennifer Lopez szakított a Sony-val

„Jennifer-nek eddig csodálatos kapcsolata volt a Sony-val, és számtalan nagy sikert ért el így, de változnak az idők, és most olyan kiadót kellett keresnie amely a lehető legjobban tudja támogatni őt a jelenlegi karrier terveinek a magvalósulásában. Nem csak mint énekesnőt kell támogatnia, de mint színésznőt is.” - nyilatkozta Lopez képviselője, Benny Medina manager.

Nem tudni pontosan mi állhat a szakítás hátterében, de a legutóbbi kislemezének („Louboutins”) kedvezőtlen fogadtatása is közrejátszhatott ebben, vagy csak egyszerűen az a tény, hogy lejárt a szerződése.

Eredetileg Lopez az új lemez, a „Love” anyagát áprilisban szerette volna kiadni az Epic-nél (egy időben a CBS film "The Back Up Plan," premierjével – amelyben játszik) de most úgy látszik csúszni fog a megjelenése.

-CsL-

2010. 02. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 02. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jennifer Lopez szakított a Sony-val cikk képei
Jennifer Lopez - Jennifer Lopez szakított a Sony-valJennifer Lopez - Jennifer Lopez szakított a Sony-val