Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Justin Bieber túl népszerű Franciaországban

Justin Bieber - Justin Bieber túl népszerű Franciaországban

Nem végződött valami jól Justin Bieber párizsi látogatása: a 15 esztendős énekesre hétfőn olyan sok rajongó volt kíváncsi, hogy a francia hatóságok kénytelenek voltak közbelépni.

One Time

Justin Bieber a héten Párizsban vendégeskedik, ám a Justin Timberlake utódjaként is emlegetett énekes valószínűleg nem az Eiffel-toronyra és a finom bagettekre fog emlékezni a francia kiruccanásból, hanem egy rendőrségi ügyre. Biebert ugyanis hétfőn olyan elképesztő mennyiségű rajongó várta egy párizsi bolt előtt, hogy az ottani rendőrség kénytelen volt megkérni az énekest és személyzetét, hogy a saját biztonságuk érdekében hagyják el a helyszínt.

Justin Bieber - Justin Bieber túl népszerű Franciaországban

”Párizs egy őrült város! Reggel interjút adtam néhány újságnak és rádiónak, szóval egy kicsit a francia nyelvet is tudtam gyakorolni. Aztán pedig egy üzletben kellett megjelennem, ahol többezer rajongó várt, és rájuk a rendőrség egyáltalán nem számított. Először megpróbálták lecsillapítani és arrébb terelni a tömeget, ám ez nem járt sikerrel, így azt mondták: el kell mennem. Sajnálatomat fejezem ki azoknak a fiataloknak, akikkel nem tudtam találkozni. Ez a szeretet és ez az energia bámulatos, nagyon köszönöm” - írta az eset után a Twitteren Justin Bieber.

Justin Bieber - Justin Bieber túl népszerű Franciaországban

Nem ez volt egyébként az első eset, amikor a fiatalúr népszerűsége gondot okozott: Bieber tavaly novemberben New York legnagyobb bevásárlóközpontjában dedikálta volna első albumát, ám az épület előtt a rajongók lökdösődni kezdtek, aminek az lett a vége, hogy öt szerencsétlen tinédzsert kórházba szállítottak. A legrosszabbul azonban Justin menedzsere járt: Őt ugyanis letartóztatták, mivel a rendőrség kérése ellenére nem volt hajlandó egy Twitter üzenetben felszólítani a rajongókat, hogy menjenek haza, így a hatóságok Őt is felelőssé tették a személyi sérülésekért.

Juhász Gergely

2010. 02. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 02. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 02. 24. 15:01
Nem is tudtam hogy ha valaki nem akar Twitterelni, az bűn.
Vendég 2010. 02. 27. 14:52
szentem jó és én imádom:D
Vendég 2010. 03. 03. 17:15
Imádlak Jusin<33
Vendég 2010. 03. 04. 13:58
imádlak Justin

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Justin Bieber túl népszerű Franciaországban cikk képei
Justin Bieber - Justin Bieber túl népszerű FranciaországbanJustin Bieber - Justin Bieber túl népszerű FranciaországbanJustin Bieber - Justin Bieber túl népszerű FranciaországbanJustin Bieber - Justin Bieber túl népszerű Franciaországban