Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Susan Boyle - állandó felügyelet?

Susan Boyle - Susan Boyle - állandó felügyelet?

Boyle fiútestvére szerint az énekesnőnek napi 24 órás felügyelet kellene - meg is indokolta miért van erre szükség.

Fotózás

Az 'I Dreamed A Dream'-el híressé vált Susan Boyle (rossz nyelvek szerint „Boiler Zsuzsi”) aki jelenleg Skóciában, West Lothian városában lakik, újra a hírek főoldalára került, köszönhetően gondoskodó bátyja nyilatkozatának.

John szerint:
"Vigyázni kellene rá. A nap 24 órájában."

Gerry, Boyle egy régi barátja szintén erősen aggódik, mert ahogy az énekesnő „kezeli” a nemzetközi sztár státuszából adódó nyomást, az szerinte nem igazán kielégítő a család számára.

Susan Boyle - Susan Boyle - állandó felügyelet?

"A rengeteg utazás, és a hírnévvel járó összes dolog képes teljesen kifárasztani Susan-t. Ráadásul Még mindig nagyon magányos.”

A most még (ki tudja meddig) szingli Boyle, – aki a késő esti kétségbeesett telefonhívásaival már teljesen összezavarta a barátait és a családját – még most is nagy nyomást érez az elveszített macskája (Pebbles) miatt. Megnyugtatunk mindenkit, a Pebbles nevű macska (aki ráadásul még arról is elhíresült hogy Boyle szerint bármely repülőúttól képes a másvilágra szenderülni – így Boyle tervezett útjai „repülhetetlenné” váltak egy időre) jól van, és egy nyugdíjas könyvelő vigyáz rá, amíg ő a világot járja.

Lorraine Campbell, aki Boyle talán egyik legjobb barátja, megerősítette, hogy az énekesnőnek gondjai vannak, és ezért sokszor kell mellette lennie. Az énekesnő és macskája között legendásan nagy volt az összhang, egy festményen meg is örökítették ahogy ketten együtt énekelnek (Pebbles-el) egy-egy mikrofonba.

"Tudja, hogy bármikor fordulhat hozzám. Ha be van pörögve, akkor itt alszik nálam. A biztonságiak ilyenkor elhozzák a házamhoz, és reggelig együtt vagyunk. Egy hete is pontosan ez történt. Éjjel Boyle rettenetesen egyedül érzi magát.

Ezek után más csak az a kérdés, ha ennyire magányos a macskája nélkül, miért nem keres magának egy másik embert, aki a macskájával ellentétben bírja a repülést is.

-CsL-

2010. 02. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 02. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Susan Boyle - állandó felügyelet? cikk képei
Susan Boyle - Susan Boyle - állandó felügyelet?Susan Boyle - Susan Boyle - állandó felügyelet?