Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Az Aerosmith újra együtt!

Aerosmith - Az Aerosmith újra együtt!

Steven Tyler emlékezetes színpadi esése, a rehab, a nyilatkozatháborúk, és minden egyéb probléma után az Aerosmith újra együtt.

Újra együtt

A lényeg, hogy Tyler végre (nagyjából) felépült az esésével kapcsolatos sérülésekből, és persze a gyógyszerfüggőségéből is.

A banda kiadott egy vicces nyilatkozatot is, miszerint a zenekari meghallgatások eredményeképp egy Steven Tyler nevű fickó kapta meg az énekesi posztot.

„Az Aerosmith jön, és felrázza az egész világot.” - mondta Joe Perry, a banda gitárosa nevetve

Tudvalevő, hogy az Aerosmith szénája nem állt mindig ilyen rózsásan, az elmúlt harminc év során mint most. Az együttes mélypont felé száguldása Tyler augusztusi koncertjén kezdődött el, amikor olyat esett a színpadról, hogy az még egy házi videós műsorban is fődíjas lenne. Ezzel persze az Aerosmith teljes, továbbiakban betervezett nyári koncertjeit rendesen lenullázta, és elég sok időt töltött a kórházban, mire végül kiengedték.

Aerosmith - Az Aerosmith újra együtt!

Ezek után persze Perry eléggé felhúzta magát, mert Tyler hülyesége miatt nem tudott játszani az egész banda, és ezzel hosszú kényszerpihenő következett be az együttes életében.

Hogy még bonyolítsák a helyzetet, Tyler bejelentette, hogy valószínűleg szólóban folytatja majd tovább. Más nem is kellett a többieknek, Perry vezetésével kitalálták hogy az a legjobb, ha sürgősen lecserélik Tylert (arról is szó volt, hogy esetleg egy énekesnőre).

Decemberben végre elkezdődött az énekes leszoktatása a gyógyszerfüggőségéről is (valószínűleg e miatt zakózott olyan hatalmasat augusztusban Tyler).

Joey Kramer szerint:

"Most minden rendben van az Aerosmith háza táján. Megpróbálunk segíteni egymásnak, és a legjobbat nyújtani, amit csak lehet.”

"Még mindig szeretünk a színpadon állni. Itt leszünk, hogy nyomjuk a rockot az embereknek.”

A bandának egyébként a múltban is voltak már nagyobb, megoldandó feladatai, elég ha itt a tagok 70-es, és a korai 80-as években jellemző drog problémáikra gondolunk. Szerencsére azóta már mindenki leállt az anyagozással.

Az Aerosmith turné (immár biztosra vehetően) Svédországban fog az útjára indulni, egész pontosan június 10-én.

-CsL-

2010. 02. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 02. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 03. 02. 18:21
EZ A MAJOMKÉPŰ? Ja, a MUSIC.HU VÍRUSFENYEGETÉST JELEZ, MINDEN ÚJABB RÁKATTINTÁSSAL! ÚN. EXE VÍRUS VESZÉLY, ÚHY HOGY nem 'jáCcom' ma! sorry. "sztárfigyelő = lehet épp azért "figyel" itt is evvel valaki már?? ;-( PÁ! (itt)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Az Aerosmith újra együtt! cikk képei
Aerosmith - Az Aerosmith újra együtt!Aerosmith - Az Aerosmith újra együtt!