Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tom Petty and the Heartbreakers – új album

Tom Petty and the Heartbreakers - Tom Petty and the Heartbreakers – új album

Az új anyag neve: "Mojo" és az utóbbi nyolc év első lemeze lesz. Az együttes ezen kívül bejelentette az Észak-Amerikai nyári turnéinak a pontos dátumait is.

The Waiting

A Tom Petty and the Heartbreakers formáció 2002 óta ("The Last DJ") nem adott ki nagylemezt, igaz, Petty-nek volt egy szólókiadványa is "Highway Companion" címmel 2006-ban.

A "The Last DJ" elég sok pozitív kritikát kapott, még a mihaszna, zenélni természetesen egyáltalán nem tudó kritikusok részéről is. Ez az elismerés valószínűleg a banda őszinte, a zeneipart nyíltan támadó szövegeknek is köszönhető. Az album 9. helyezést ért el a Billboard listáján, és végül aranylemez lett, több mint 350 000 eladott példánnyal.

Tom Petty and the Heartbreakers - Tom Petty and the Heartbreakers – új album

Az új album, a "Mojo"(amely ez év tavaszán fog kijönni) a Tom Petty and the Heartbreakers együttes tagjainak lenyűgöző szervezőkészségét dicséri, ugyanis a vendégzenész lista elég impozánsra sikeredett. Többek között Joe Cocker, Drive-By Truckers, a ZZ Top, Crosby, Stills & Nash, és a My Morning Jacket is részt vett a lemezfelvételekben.

Az együttest még 1976-ban alapította Tom Petty. Érdekesség, hogy a 2006-os - a banda alapításának 30. éve alkalmából rendezett – nagy-koncertek után Petty zenekari tárgyaiból egy nagyszabású kiállítás is nyílt Amerikában.

-CsL-

2010. 02. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 02. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tom Petty and the Heartbreakers – új album cikk képei
Tom Petty and the Heartbreakers - Tom Petty and the Heartbreakers – új albumTom Petty and the Heartbreakers - Tom Petty and the Heartbreakers – új album