Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új Sugababes dal, Keisha nélkül

Sugababes - Új Sugababes dal, Keisha nélkül

Megjelent a Sugababes együttes készülő albumának, legújabb kislemeze. A Wear My Kiss, a második olyan kislemez, amelyet az utolsó alapító tagként a zenekarban maradt, Keisha Buchanan nélkül készített a brit lánybanda.

Wear My Kiss

Az évek során érdekes formációvá vált a Sugababes. Ugyanis kevés banda mondhatja el magáról, hogy szép lassan az összes tagja kicserélődött. Mutya Buena, Keisha Buchanan és Siobhan Donaghy alapította az együttest 1998-ban.

Ezután ketten is távoztak és Keisha mellé, Heidi Range és Amelle Berrabah érkezett. 2009-ben pedig már Keisha is továbbállt, helyére pedig Jade Ewen került. Így mára már a három eredeti tag közül, senki sincs a bandában.

Sugababes - Új Sugababes dal, Keisha nélkül

Legújabb albumuk a közeljövőben fog megjelenni. Azonban már három kislemez is napvilágot látott az új formáció megalakulása óta. Az elsőt még Keishával, a másodikat pedig már azzal Jade Ewennel készítették, aki Angliát képviselte a 2009-es Eurovíziós Dalfesztiválon. A hetedik stúdióalbum stílusosan, a Sweet 7 címet viseli.

Az album egyik legjobb dala, a harmadik kislemezként megjelent Wear My Kiss című szám, amely a múlt hét folyamán került a boltokba és a rádiók lejátszási listáira. A brit toplistán rögtön egy hetedik hellyel debütált. Ennek klipjét tekinthetitek meg most! Talán nem csak nekem lehet ismerős az egyik dallam a klip elején. Kísértetiesen hasonlít az egykori Steam együttes, 1969-es, Na Na Hey Hey Kiss Him Goodbye c. számára, amit már számtalan formában feldolgoztak az évek során.

engyus

2010. 03. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

engyus 2010. 03. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 03. 02. 15:19
jó lett!:)
Lyle911 2012. 08. 30. 19:51
Keisha 1 szar nagykéépű...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új Sugababes dal, Keisha nélkül cikk képei
Sugababes - Új Sugababes dal, Keisha nélkülSugababes - Új Sugababes dal, Keisha nélkül