Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lady Gaga 3D-s koncertet szeretne

Lady GaGa - Lady Gaga 3D-s koncertet szeretne

A népszerű énekesnő, aki leginkább a nagy kalapjairól, magassarkú cipőiről, és arról híres hogy a saját stylistjável jár, bejelentette hogy szeretne egy 3D-s koncertet szervezni.

Pokerface (Dave remix)

Gaga szóvivője szerint az előadó szeretné a 3D-s koncertet majd DVD-n is megjelentetni.

Ugyanakkor nem igazán tiszta a kép azzal kapcsolatban, hogy egyáltalán hogyan is képzeli Gaga ezt a 3D-s dolgot, vagy hogy ebben az egész történetben, és a felvételek során a rajongók (akiket egyébként Gaga már többször utasított arra, hogy ne másolják az öltözködését) milyen szerepet fognak játszani végül.

Lady GaGa - Lady Gaga 3D-s koncertet szeretne

Egyelőre még csak spekulációk kaptak szárnyra az egész 3D-s ötlettel kapcsolatban. Az viszont tény hogy egy ilyen jellegű próbálkozása már volt Gaga-nak (aki nem túl rövid Stefani Joanne Angelina Germanotta nevet viseli a polgári életben), igaz csak egy DVD kapcsán, ugyanis a 'The Fame Monster' albumát tavaly már kiadta 3D-s verzióban is.

Lady GaGa - Lady Gaga 3D-s koncertet szeretne

Gaga szerint jó ha megőrzik a szemüvegüket a rajongók, mert rövidesen szükségük lesz rá.

Ha már 3D-ről van szó, Gaga legnagyobb kedvence, Michael Jackson is szeretett volna egy 3D koncertet adni a nagy visszatérési koncertsorozatán belül, de ez, a sajnálatos események miatt (Jacksont a bíróság szerint megölték) elmaradt.

Az énekesnő jelenleg egyébként Ausztráliában van, a Monster Ball turnésorozata egy állomásaként.

Fontos figyelmeztetés:

A Gaga rajongók legyenek nagyon éberek ezen a héten, mert a 'kalapos-magassarkús' előadó állítólag csütörtökön fog kijönni a legújabb videoklipjével, amely a nagyon hangzatos 'Telephone' nevet kapta a keresztségben, valószínűleg kihasználva a fiatalok „telefonőrületét”.

A klipet Beyonce-vel közösen készítették!

-CsL-

2010. 03. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 03. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 11. 10. 18:33
udfjkgjkjbjhkhkzkhkhkhkmhkhkzhkzkuzkk

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lady Gaga 3D-s koncertet szeretne cikk képei
Lady GaGa - Lady Gaga 3D-s koncertet szeretneLady GaGa - Lady Gaga 3D-s koncertet szeretneLady GaGa - Lady Gaga 3D-s koncertet szeretneLady GaGa - Lady Gaga 3D-s koncertet szeretneLady GaGa - Lady Gaga 3D-s koncertet szeretneLady GaGa - Lady Gaga 3D-s koncertet szeretneLady GaGa - Lady Gaga 3D-s koncertet szeretneLady GaGa - Lady Gaga 3D-s koncertet szeretneLady GaGa - Lady Gaga 3D-s koncertet szeretneLady GaGa - Lady Gaga 3D-s koncertet szeretne