Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Eminem és Lil' Wayne új videója

Lil Wayne - Eminem és Lil' Wayne új videója

Az legnagyobb fehér rapper és Lil' Wayne összefogott, és 'Drop The World' címmel készítettek egy elrettentő videoklipet. Érdekes, hogy Wayne neve alatt jött ki a szám, ami igen meglepő, ugyanis Eminem még mindig sokkal ismertebb nála. Bár ebben szerepe lehet Wayne aktuális büntetőügyének is.

Drop the World

A klipet Chris Robinson rendezte, és a videó az értelmetlen erőszakról, a felesleges agresszióról szól, és a képi megvalósításához természetesen a rapper 'bandaháborúk' nyújtják az alapot.

A 'Drop The World' a legújabb száma Lil' Wayne legutolsó 'rock-rap' (az első kategóriát nem értjük, ugyanis nincs a számban gitár – a szerk.) lemezéről, a 'Rebirth'-ről való.

Lil Wayne - Eminem és Lil' Wayne új videója

A videó kiadásának az időzítése is érdekes, mert csak órákkal az előtt jött ki a klip, mielőtt a rapper megjelent New York-ban a illegális fegyverviselésével kapcsolatos büntetőeljárás kapcsán a bíróságon.

Lil' Wayne egy éves börtönbüntetésre számít, amit talán tíz hónapra is enyhíthetnek majd jó magaviselete miatt. Többek között ezért nem érdemes bandázni, ugyanis a börtönben elég nehéz – vagy inkább lehetetlen - a bent lakóknak klipet forgatni.

-CsL-

2010. 03. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 03. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 03. 09. 14:26
Lil waynehez ellátogatott Yung Ryda és ThisCes is egy közzös számmal kapcsolatba ami hamarosan meg fog jelenni addig is érdemes csekkolni: www.myspace.com/yungrydaworld
Vendég 2010. 08. 01. 18:42
jó magaviseletért 8 hónapra rövidülhet a büneteése.Ha jól tudom november 4.-én engedik ki. -.- az pedig h a kilpp nemsokkal azelött jött ki, hogy lecsukták volna azért van mert elötte sokat melózott (egy éjszaka alatt 5 klippet forgattak le). Ez azért jó mert így szinte olyan mintha lesem csukták volna
Vendég 2010. 08. 27. 14:00
Imádom Lil Wayne-t (l)
Vendég 2010. 11. 08. 21:11
Én is imádom Lil'Wayne-t bárcsak jönne magyarországra

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Eminem és Lil' Wayne új videója cikk képei
Lil Wayne - Eminem és Lil' Wayne új videójaLil Wayne - Eminem és Lil' Wayne új videója