Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Az új Foo Fighters album lesz a legsúlyosabb

Foo Fighters - Az új Foo Fighters album lesz a legsúlyosabb

A frontember, Dave Grohl szerint az új album - amelynek a demo felvételei jelenleg is zajlanak - lesz a legsúlyosabb Foo Fighters anyag.

Breakout (Hyde Park)

Az albumot Butch Vig producerrel készítik, és eltérően az utóbbi két lemezüktől (amelyeket Californiában a Studio 606-ban vettek fel) az újat az otthoni stúdiójukban fogják felnyomatni.

Az otthoni felvételek miatt a tagok kicsit aggódnak a szomszédok reakcióitól (vagy a haragjától – a szerk.) az előre látható zajterhelés miatt, ezért biztos ami biztos, hétfőn már tesztelték is a dolgot, egy próbafelvételt erejéig.

Foo Fighters - Az új Foo Fighters album lesz a legsúlyosabb

Dave Groth szerint:

“Nagyon durva album lesz, igazán nehéz anyag”

Érdemes megemíteni, hogy Grohl a Foo Fighters mellett mostanában a 'Them Crooked Vultures'-el is dolgozik.

Utóbbi formációban, ahol a változatosság kedvéért dobol, Josh Homme is szerepel a tagok között (a 'Queens of the Stone Age'-ből) és a 'Led Zeppelin'-es John Paul Jones is velük játszik!

A Foo Fightersnek egyébként ez lesz lesz a hetedik albuma, és gondolatilag a 2007-es 'Echoes, Silence, Patience & Grace' folytatása lesz.

-CsL-

2010. 03. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 03. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Az új Foo Fighters album lesz a legsúlyosabb cikk képei
Foo Fighters - Az új Foo Fighters album lesz a legsúlyosabbFoo Fighters - Az új Foo Fighters album lesz a legsúlyosabbFoo Fighters - Az új Foo Fighters album lesz a legsúlyosabbFoo Fighters - Az új Foo Fighters album lesz a legsúlyosabbFoo Fighters - Az új Foo Fighters album lesz a legsúlyosabbFoo Fighters - Az új Foo Fighters album lesz a legsúlyosabbFoo Fighters - Az új Foo Fighters album lesz a legsúlyosabbFoo Fighters - Az új Foo Fighters album lesz a legsúlyosabbFoo Fighters - Az új Foo Fighters album lesz a legsúlyosabb