Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lady Gaga mint rock csirke

Lady GaGa - Lady Gaga mint rock csirke

Lady Gaga csatlakozik a Rock Band-hez, úgy hogy Gagát (illetve a dalait) már nemsokára akár ti is nyomogathatjátok majd otthon.

Pokerface (South Park)

Nem éppen szokványos párosítás lesz a Lady Gaga és Rock Band házassága, de valószínűleg el lehet majd vele szórakozni egy ideig.

Persze Gaga nem kimondottan az az arc, akit az ember ilyen téren el tudna képzelni, ezért egy kicsit be fogják keményíteni a dalokat, hogy gitár is legyen bennük - különben igen nehéz lenne gitáron lejátszani. Az MTV Games, és a Harmonix szerint a Gaga szekció nem csak eredeti dalokat fog tartalmazni, de helyet kap a világhírű (bár kicsit gömböc-fejű) Eric Cartman által jegyezett 'Poker Face' dal is. Utóbbi az igen népszerű, szórakoztató (és valljuk be, a fiataloknál sokszor ismeretterjesztő, és hírcsatorna funkciót is ellátó – a szerk.) műsorból, a South Park-ból lehet ismerős.

Lady GaGa - Lady Gaga mint rock csirke

Jövő héttől már le is lehet tölteni a Gaga csomagot bárkinek, aki rendelkezik otthon valamilyen konzol játékkal (PS3, Wii, XBOX360). Ja, ne felejtsük el: nem árt ha van egy Rock Band-ed is.

A "Lady Gaga Pack 01" ezeket a számokat fogja tartalmazni:

"Bad Romance,", "Just Dance,", "Monster,", és a "Poker Face".

Nem tudni, hogy Gaga, már eddig is szinte gigantikus népszerűségét lehet e még tovább emelni ezzel, de meglepő tény, hogy egyes zenei videókkal foglalkozó oldalakon (pl. a Vevo-n) Gaga már kb 20%-os nézettséget ért el az összes előadó között, ami azért nem kevés!

-CsL-

2010. 03. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 03. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lady Gaga mint rock csirke cikk képei
Lady GaGa - Lady Gaga mint rock csirkeLady GaGa - Lady Gaga mint rock csirke