Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Csak Nicole maradt a Pussycat Dollsban!

The Pussycat Dolls - Csak Nicole maradt a Pussycat Dollsban!

A többi tagnak elege van, és kiszállt. Új felállással folytatja a csapat; a következő album az év végére várható! Pikáns részletekért kattintson!

Szinte az egész csapat kicserélődik – derült ki nem rég, miután az utolsó két tag, Ashley Roberts és Kimberly Wyatt is hivatalosan bejelentette, hogy kiszáll a Pussycat Dollsból. Az indok egyszerű: a csajok nem tudtak tovább Nicole árnyékában élni.

Pár héttel ezelőtt már kiderült, hogy Jessica Sutta sem folytatja, ő is arra panaszkodott, hogy állandóan Scherzinger van rivaldafényben, holott nem sokkal tud ő többet, mint ők.

The Pussycat Dolls - Csak Nicole maradt a Pussycat Dollsban!

Melody Thornton akarta talán leggyorsabban elhagyni a Pussycat Dollst. Már tavaly tavasszal beszólt Nicole-nak többtízezer ember előtt egy koncerten. Egyértelmű tehát, hogy Melody sem Pussycat Doll többé, ezt a twitterén hagyott üzenetei is bizonyítják:

"Nem vagyok még biztos abban, hogy mi az újévi fogadalmam, abban viszont biztos vagyok, hogy el akarom hagyni azokat az embereket, akik azt akarják, hogy elmenjek! Szóval itt kezdem.. Szomorú" \ "Köszönöm Istennek, Jimmy Iovine-nek, Robin Antinnak, Ron Fairnek és mindenkinek, aki a Pussycat Dolls ilyen népszerűvé tette! Micsoda kezdés! Köszönöm ezt az ugródeszkát".

Kimberly Wyatt még azon is töri/törte fejét, hogy egy rivális bandát alapít a régi tagokkal, Nicole ellen. Az újabban barna hajú énekesnő korábban több olyan kijelentést tett, amiből sejteni lehetett, hogy kilép:

"Neki saját öltözője volt, saját turnébusza, sokkal több minden kapott, mint mi. Dívaként kezelik őt. Pedig nem csak ő tud énekelni a csapatban. Ez marhaság! Mindenkinek gyönyörű hangja van" - mesélte Kim.

Nicole pár napja azt nyilatkozta, izgatott a tegcseréket illetően. Scherzinger az MTV News-nak beszélt a kialakult helyzetről; szerinte a csapatot most ért változások pozitívak:

"Mi... egy új felállással folytatjuk a Pussycat Dollst. És emiatt roppant izgatott vagyok."

Hozzátette, hogy már elkezdett dolgozni a következő PCD albumon. "Jelenleg a stúdióban vagyok, megállás nélkül zenélek," mondta. "Tervezünk egy új Pussycat Dolls albumot kiadni az összes rajongónknak, de ez csak az év későbbi időszakában lesz.”

És hogy mit üzen a kilépett tagoknak?

"Mindig is családként tekintettem a Pussycat Dollsra," mondta. "Tényleg olyanok voltunk, mintha nővérek lettünk volna. Együtt voltunk hat éven át a nap 24 órájában. Tudom, hogy sokan közülük a saját szólóprojectükre szeretnének koncentrálni, és a legjobbakat kívánom nekik. Hiszem, hogy nagyon gyönyörű és tehetséges lányok. Hiszek bennük, és szeretném, ha boldogak lennének. A siker nem jelenti ugyanazt az embereknek, lényeg, hogy boldogok legyenek; ezt kívánom nekik."

A Pussycat Dolls alapítója és menedzsere, Robin Antin derűlátóan nyilatkozott a jövőre nézve, konkrétan egy erősebb PCD-t jósol:

“Az elmúlt 15 évben számos nagyszerű felállása volt a Pussycat Dollsnak," mesélt Antin Perez Hiltonnak.

"Christina Applegate-tel és Carmen Electrával kezdtük, megosztva a színpadot sok-sok tehetséges nővel, többen közülük később a saját álmait valósították meg. És ez ma sincs másként.

"A lányok közül néhányan, akik megosztották a színpadot és a rivaldafényt Nicole-lal, készen áll arra, hogy saját lábára álljon, és ebben maximálisan támogatom őket. És amit tennem kell, az a továbblépés."

Kíváncsian várjuk az új tagok érkezését, akiknek válogatását minden bizonnyal már megkezdte Robin.

Luxi

2010. 03. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2010. 03. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 03. 15. 6:50
mire ez a nagy felhajtás
Vendég 2010. 03. 16. 18:35
Nincs már (...exe) VÍRUS a music.hu-n?? sztárfigy'... (Ja, tegnap reggel "megjött" "Bé" is... Ma du. meg befordultam a kis uCCájába, hát nem lebuktam. Pont jött kifele ő meg...) ;-/
Vendég 2010. 03. 28. 10:18
en szerintem nem lesz eböl semi!!nem kene eböl olyan nagy ugyet csinalni.
Vendég 2010. 04. 07. 13:44
ez hülyeség hiszen mindenki olyan szép benne és olyan jó a hangjuk

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Csak Nicole maradt a Pussycat Dollsban! cikk képei
The Pussycat Dolls - Csak Nicole maradt a Pussycat Dollsban!The Pussycat Dolls - Csak Nicole maradt a Pussycat Dollsban!